A Vadhajtásokon a komment-szekcióban miért beszélnek ilyen trágárul? Az impresszum oldal is szép.
Ja, majdnem ugyan az azt mondani, hogy "bazzeg, há mit gondoltál?" nevetve, mint nyomdafestéket nem tűrően írni mindenkiről, aki nem a NER kívánalmai szerint beszél, viselkedik. Ja
Amúgy meg én nem is állítom magamról, hogy virágnyelven beszélek, sőt. És nem is vagyok újságíró, főleg nem állítom be magam kereszténynek, és főleg nem gondolom, hogy befolyálnom kellene emberek tömegeit vele. ;)
Komám, szerinted itt mennyi bérkommentelő van?😀 De legalább egyeseken jókat lehet röhögni. Pl. volt itt egy címeres balfék, aki hetente többször beírta, hogy "tele vannak a boltok, tele vannak a parkolók, az emberek teli kosarakkal mászkálnak, tele vannak a szállodák, akkor hol itt a szegénység?" Na az ő kommentjeit már rég láttam, szerintem már más dumát nyomat szegény félnótás.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!