Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártra szavaztok majd...

Melyik pártra szavaztok majd választáskor? Ki irányítsa az országot?

Figyelt kérdés
Most 17 éves vagyok, alig várom a legelső szavazásomat 😃
2023. júl. 25. 10:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%

"Gyurcsány, lmp, ezek a kis bohóc pártok se fognak sose győzni"

Ez nem foci, ahol a győztesnek kell szurkolni, hanem államigazgatás, amit több párt is tud vinni együtt, és nagyon fontos szerepe van az ellenzéknek is. Gyurcsány ráadásul nem is párt, hanem a volt miniszterelnök, aki a legerősebb ellenzéki párt vezetője, tehát minden csak nem "kis" párt.

"csak nem hinném hogy jó vége lenne"

Szavaznál egy olyan pártra, amiről úgy gondolod, hogy nem tennének jót az országnak? Akkor miért szavaznál rájuk? Ha én tudom hogy a fidesz megválasztásának nem lesz jó vége, akkor meg sem fordul a fejemben hogy rájuk szavazzak :D

"Ki irányítsa az országot?"

Mindegy ki irányítja, amíg nincs teljhatalma és fennállnak a jogállamiságban szükséges korlátok. A következő választásokon elég lenne ezt az erőegyensúlyt visszaállítani.

2023. júl. 25. 10:35
 12/30 anonim ***** válasza:
66%
Magyarország sorsa generációkra eldőlt, nincs értelme a vàlasztásoknak. Mi családilag már kiköltöztünk a "hanyatló" (muhaha) nyugatra, viszont sajnálom az otthon maradt rokonságot, barátokat. Nekik marad a teljes kilátástalanság a híg fos tengerében.
2023. júl. 25. 10:37
 13/30 anonim ***** válasza:
76%

"így a fidesz az egyetlen jobboldali választásom"

Mondjuk a fidesz pont nem jobboldali párt, de lelked rajta, arra szavazol akire akarsz

14/30 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező szerintem menj közmunkára, ha neked annyira jó a Fidesz.
 15/30 anonim ***** válasza:
55%
2023. júl. 25. 10:38
 16/30 anonim ***** válasza:
2023. júl. 25. 10:58
 17/30 anonim ***** válasza:
97%

#10 akiknek fogalmuk sincs ezekről, azok a fideszesek, lásd a politikusaik, és az általuk okozott problémák (infláció, oktatás, egészségügy, infrastruktúra züllesztése, stb).

De mivel szavazóbázisuk ostoba komcsikból, lumpenekből, és "rejtett erőforrás"-okból áll, tetszik nekik, hogy egyre rosszabbul élhetnek, ha a propaganda az ellenkezőjét mondja :)

2023. júl. 25. 11:28
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

A jelenlegi komplett felhozatal felejtős számomra! Elegem van abból a csürhéből, amely 1989 óta bizonytalanságban tartja a magyar lakosságot!

Elegem a legutóbbi időkben hatalomért bejelentkezett szélhámosokból, megélhetési szemétládákból is! A politika iránti bizalmamat negatív értékkel lehet kifejezni, - nagyon sokat kell dolgozni már csak azon is, hogy egyáltalán nullára beálljon ez az érték!

Ha rajtam múlik, soha többé, senki nem jut hatalomra ebben az országban, mert mindenkinek csak arra és addig kellek, amíg letuszkolja gyomromba a br@nert, - aztán fizessek a semmire, mint a katonatiszt!

Amikor meg nekem van szükségem valamire, akkor kapok a hátsómba is egyet!

Menjenek a pokolba egyesével!

2023. júl. 25. 11:33
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

#18: "Ha rajtam múlik, soha többé, senki nem jut hatalomra ebben az országban"

De nem rajtad múlik (és nem is rajtam, vagy máson). Valaki mindenképp hatalomra jut, neked arra van ráhatásod, hogy ki, illetve kik legyenek azok. Ha nem szavazol senkire, akkor is hatalomra jut valaki, csak akkor erről más dönt.

2023. júl. 25. 11:37
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Várjál csak kérdező, 2026 még nagyon messze van. Lehet addigra nem is lesz ország mert kilóra eladnak minket a kínaiaknak.
2023. júl. 25. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!