Van olyan fideszes poltikus (Szájert leszámítva), akiről beigazolódott, hogy meleg?
"Azért kérek bizonyítékot, mert sokan dobálóznak alaptalanul ezzel."
Ok, de mit fogadsz el bizonyítéknak?
Ha coming-out-ol? Nyilván senki nem fog...
Ha van videó? Állítólag volt, de (állítólag) megsemmisítették, így csak tippelgethetünk, hogy ki lehetett rajta.
"Kétlem, nyilván egy melegeket kirekesztő pártra kevesebb meleg fog szavazni, vagy benne lenni"
Ez elméletileg logikusnak hangzik de nem az. Igaz hogy nem kormánytagok de ismerek olyan melegeket akik a fideszre szavaztak.
„Aki ismert már pár meleget, az kiszúrja őket. A verbális és nonverbális kommunikációja, az öltözködése is elég meleges.”
Tudnál nekem Orbán Gáspárról linkelni olyan képet/videót, amin látszanak ezek a verbális/nonverbális elemek?
„Ok, de mit fogadsz el bizonyítéknak?”
Már leírtam egyszer. Coming outolás, lebuktató videó. Jaa, hogy ilyenek nincsenek? Hát akkor alaptalanul sütitek bárkire is, hogy meleg, ismerjétek el.
„ Állítólag volt, de (állítólag) megsemmisítették, így csak tippelgethetünk, hogy ki lehetett rajta.”
Első körben inkább arról tippeljetek, hogy létezett-e egyáltalán. Nekem is van videóm pár DK-s tagról, amint épp buzul, de még nem szivárogtattam ki.
„Ez elméletileg logikusnak hangzik de nem az.”
Miért nem?
„Igaz hogy nem kormánytagok de ismerek olyan melegeket akik a fideszre szavaztak.”
Azert ismersz pár meleget, aki a Fideszre szavaz már nem is lehetnek jóval nagyobb arányban az ellenzéki szavazók körében melegek? Ilyen alapon télen sincs nagyobb valószínűséggel hó, mint tavasszal, csak azért mert volt olyan, hogy márciusban hó esett.
„Orbán Gáspár szóra rákeresel, rózsaszín svájci sapkában pózol, szerintem nem buta gyerek, tudja hogy mit fognak ezért gondolni róla az emberek”
Én azt, hogy szar ízlése van.
Gyurcsány is meleg? Sokszor láttam rózsaszín ingben…
„a bizonyításról annyit hogy véleményt szerintem nem kel bizonyítani”
Véleményem szerint kell, hisz anélkül ezek csak alaptalan kijelentések. Alaptalan kijelentést meg bárki tud tenni, egy óvodás is.
„azt gondol mindenki amit akar”
A gondolat meg nem egynelő a ténnyel.
„Most a Fideszbe gyűltek ugyanezek a lelkületű emberek.”
Honnan veszed, hogy így van?
A fideszben egyetlen homoszexuális sincs, elnézést kérek mindenki
nevében aki ilyent mondott. Remélem - most már megtudsz nyugodni
és nyugodtan alszol.
(Mindenki aki nem meleg egyetlen dologban különbözik a melegektől:
másra gerjed és másképp éli ki szexuális vágyait.
Különben ugyanolyan értékes vagy éppen értéktelen mint más
irányultságú embertársa)
"Minden. emberi lény szabadon születik és egyenlő méltósága és joga van.
Az emberek, ésszel és lelkiismerettel bírván, egymással szemben testvéri
szellemben kell hogy viseltessenek."
Ezért lovagolsz ezen, mert azt hiszed egy hetero különb.
és sértegetésnek veszed ha fideszesre mondják.
„A fideszben egyetlen homoszexuális sincs, elnézést kérek mindenki
nevében aki ilyent mondott.”
Nem arról van szó, hogy van-e vagy nincs, hanem arról, hogy akiről mondjátok hogy az, arról igazolni tudjátok-e, hogy tényleg az, vagy képesek vagytok beismerni hogy nem, és csak alaptalanul hazudgáltatok.
„Remélem - most már megtudsz nyugodni
és nyugodtan alszol.”
Én mindig nyugodtan alszom.
„Ezért lovagolsz ezen, mert azt hiszed egy hetero különb.”
Ti lovagoltok ezen, akárhányszor szóba kerülnek a melegek, magabiztosan állítjátok, hogy a Fideszben van a legtöbb, a Fideszből X és Y meleg. Én csak meg akartam adni nektek a lehetőséget, hogy elmondhassátok, hogy honnan veszitek ilyen magabztosan. De kiderült, hogy sehonnan, csak szeretnétek, hogy kiderüljön a fideszesekről, hogy melegek.
„és sértegetésnek veszed ha fideszesre mondják.”
Ti veszitek sértésnek, nem hiába mondjátok előszeretettel fideszesekre, hogy melegek. Ugyanúgy ahogyan Orbánra, hogy cigány.
"nem tudom hogy hova sorolsz engem önhatalmúlag"
Azok közé, akik alaptalanul állítják fideszesről (vagy aközeli emberről) hogy meleg. Talán rossz a besorolásom?
"eszembe nem jutna ezen lovagolni és nem hoznék fel ilyen témát, hogyha itt nem ütköznék bele állandóan."
Ha belebotlasz egy ilyen kérdésbe miért kattintasz rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!