Van olyan fideszes poltikus (Szájert leszámítva), akiről beigazolódott, hogy meleg?
Egyiket sem én írtam. A második egyértelműen ellenzéki, és ki akar provokálni egy bzizást, a harmadik meg helyesírási hibákkal tele. Én soha nem írom úgy, hogy 10*, hanem 10x.
Az ötödik amúgy konkrétan EZ a kérdés. :)
A harmadik végig azon lovagolt: bizonyítékot akar.
Ezt kérted te is amit nem értek. Ellenzéki oldalon
is csak egy van - akiről tudjuk, mert coming out-olt.
Milyen bizonyíték kéne ? Video, vagy mi ?
Odakommenteltem a harmadik alá, hogy lásd nem én voltam a kérdező.
Azért kérek bizonyítékot, mert sokan dobálóznak alaptalanul ezzel. Mégis mit kellene kérnem, ha meg akarunk győződni, hogy valóban így van-e? Mackósajtot?
Olyan bizonyíték, amin kimondja a szájával, hogy meleg, vagy hiteles forrás állítja, hogy meleg (mint Szájer esetén rendőrségi jegyzőkönyv, hogy meleg partiról menekült).
"Egy sem fogja beismerni amíg le nem bukik."
Elhiszem, hogy nem fogják beismerni, csak nem értem, hogy akkor mire fel megy a melegezés. Te is milyen alapon írtad, hogy Orbán fia tuti meleg?
"pártállástól függetlenül az emberek 8-10%-a meleg."
Kétlem, nyilván egy melegeket kirekesztő pártra kevesebb meleg fog szavazni, vagy benne lenni.
"Bizonyítékot ne várj és a részemről befejeztem, mert a másik emberrel is a végén olyan lett a párbeszéd, hogy törölték a hozzászólását, mert bunkóvá vált."
Én nem leszek bunkó, attól ne tarts.
Tulajdonképpen az egészet nem értem, hogy miért fontos ez, ha most azt mondom neked hogy a fideszben valóban csak két három meleg van akkor mivel lesz jobb?
Különben a homofób törvényt Szájer írta. Van az a pénz, hogy kussolok és gerinctelen vagyok.
Nekem ne írjad azt, hogy csak 2-3 meleg van a Fideszben, ha ezt írod sem hiszem el, mert nyilvánvalóan fogalmad nincs róla, hogy mennyi van.
Azt írd le inkább, hogy mire alapozod azt a kijelentésed, hogy Orbán fia tuti meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!