Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék miért mindig a...

Az ellenzék miért mindig a LMBT-ket támogatja az emberek helyett?

Figyelt kérdés

A melegeket szeretjük, mert aranyosak, de vannak vagy 5%-nyian max.

Most néztem Pride közvetítést, ott volt szinte az összes ellenzéki politikus, Tordaitól Donáthig.

Ők miben reménykednek? Oké, rájuk szavaz ez az 5%, de mi van a többivel? Nem kellene valódi problémákkal valódi tömegeket megszólítani?

Itt vannak pl. a fiatalok, akik mennek ki külföldre, rájuk is lehetne kampányt építeni, a Momentum a fiatalok pártjaként indult.

Lehetne normális családpolitikát behozni, Donáth már anya is, hiteles lehetne ebben. Nem csak a gazdag családoknak adni a támogatást.

Összességében nem jön át, hogy a Telex és 444 is miért ezekkel a szexuális kisebbségekkel van tele, a transzokról nem beszélve, vannak vagy 200-an itthon. Tényleg óriási szavazóbázis.

2023. júl. 23. 21:43
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
92%

"Nem azt hiszem el, hanem azt nézem, hogy ki csinálta a kutatást. Kezd már erősen izzadságszagú lenni ez a dolog részetekről."

Biztos, lehet egyszer leesik majd a tantusz, hogy konkrétan ugyanazt csinálód, mint akiket "idiótáknak" bélyegzel, csak a másik oldalról, mások által fizetett kutatásokkal. XD

Forrás persze nincs, mert "má régy megtalálhattad vona, ha annyira érgyekelne", nehogy kiderüljön kik csinálták ugye. XD

2023. júl. 24. 10:52
 32/56 anonim ***** válasza:
92%

"Van egy rakás forrás, már rég megtalálhattad volna, ha annyira érdekelne.

Részemről ez a dolog le van zárva."

A bizonyítás téged terhel, amíg ez nem történik meg, addig kénytelen vagyok azt mondani, hogy szarul blöffölsz.

2023. júl. 24. 10:54
 33/56 anonim ***** válasza:
9%

Fuu, de fárasztóak vagytok.

Legutóbb láttam 2 ilyen felmérést,az egyiket valamelyik soros gyuri bácsi féle szervezet végezte, a másikat meg egy amcsi egyetem.

Az egyik 5%-ot mért, a másik 15%-ot.

Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy melyik mit mért 😁

2023. júl. 24. 10:56
 34/56 anonim ***** válasza:
100%
Ha a két felmérés hajszálpontosan ugyanaz, akkor valóban összehasonlíthatók ezek a számok. De így, hogy ezeket elrejted szépen gondosan, így ugye sose derül ki, hogy melyik pontosan mit mért, mekkora mintával dolgozott, az adatokat hol gyűjtötte be, milyen korosztályban stb stb stb. Ez a tipikus itt egy semmi, nesztek, de igazam van ám. 😁
2023. júl. 24. 11:03
 35/56 anonim ***** válasza:
92%

"Ember, te vagy az kettőnk közül, aki kajak elő akarja adni, hogy a fenti kérdésre, hogy melyik kutatáshoz mely szám/szervezet tartozik, nem tudja a választ 😂

Szerinted ezt beveszi neked valaki?"

Engem nem izgatnak az ilyen kutatások, lehet tőlem 1%, meg lehet 99% is. A lényegen nem változtat. Az autistákat sem állok neki kirekeszteni, pedig azok sincsenek többen. ;)

Nos, hol a bizonyíték? Vagy csak lököd az éterbe a semmit? Elég súlytalan vagy.

2023. júl. 24. 11:08
 36/56 A kérdező kommentje:

A transzok itthon vannak összesen kb. 200-an. Ezt onnan tudom, hogy benne vagyok egy transzegészség csoportban ismerős révén. Óriási szavazóbázis. :)

Nekem meggyőződésem, hogy a melegek sincsenek nagyon jóindulattal 5%-nál többet, de inkább 2-3%. Önáltatás azt hinni, hogy ez a szám csak azért nem magasabb, mert nem mernek előjönni. Nyugaton sem magasabb ez a szám, ahol már a zebra is szivárványszínű és azt csinálnak, amit akarnak.

2023. júl. 24. 11:09
 37/56 anonim ***** válasza:
0%

"De így, hogy ezeket elrejted szépen gondosan"

Senki nem rejti el, hiszen ezek a kutatások elérhetőek, de addig, amíg nem tudod, hogy Soros Gyurihoz vagy az egyetemhez melyik szám tartozik, addig fölösleges beszélni bármiről is, mert tökéletesen jó példája vagy annak, hogy elfogult vagy és próbálod itt az embereket hülyének nézni.

2023. júl. 24. 11:11
 38/56 anonim ***** válasza:
90%

"A transzok itthon vannak összesen kb. 200-an. Ezt onnan tudom, hogy benne vagyok egy transzegészség csoportban ismerős révén. Óriási szavazóbázis. :)"

Az kemény, én meg benne vagyok a "nem dugtam még kecskével" csoportban, vagyunk 300-an. Magyarországon 300-an vannak, akik nem dugtak még kecskével? Te sem vagy ott kérdező!

2023. júl. 24. 11:11
 39/56 anonim ***** válasza:
0%

"Engem nem izgatnak az ilyen kutatások, lehet tőlem 1%, meg lehet 99% is. "

Nem izgat, de ezen pörögsz meg próbálja előadni, hogy ő tényleg nem tudja, melyik kutatáshoz tartozik a szám 😂😂😂

2023. júl. 24. 11:16
 40/56 A kérdező kommentje:
#42 Transz aktivistától tudom ezt a számot, akinek a neve többé-kevésbé ismert, szerepelt a Partizánban is. De hát ő is biztos hülye, és vannak ők is 20%-nyian :D.
2023. júl. 24. 11:17
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!