Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs senki Orbán...

Miért nincs senki Orbán Viktor közelében, aki elmagyarázná neki az “idősík” és az “időtávlat” közötti különbséget?

Figyelt kérdés
Ugyebár arról beszélt az idei tusnádfürdői beszédében, hogy három “idősík” létezik: taktikai, stratégiai és történelmi. Holott kiderült, hogy valójában a megfelelő időtávlatban gondolkodásról beszélt utána.

2023. júl. 23. 15:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%

#10 Fordítva ülsz a biciklin.

Te vagy az aki orbánfóbiás vagy és erőlködve próbálsz belemagyarázni valamit/bármit a beszédébe.

2023. júl. 23. 21:04
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 szerintem jól mondta a 10a-es. Csak nem vette észre, hogy viccelt a 9-es. Szerencsére a többség észrevette, és fel is pontozták.
2023. júl. 24. 08:53
 13/15 A kérdező kommentje:

12:

Vedd észre, hogy észrevettem:)

Nem a 9-est jellemeztem, hanem neki írtam a 8-asról és társairól.

2023. júl. 24. 15:44
 14/15 anonim ***** válasza:

"Vedd észre, hogy észrevettem:)"

Bocs, akkor én hibáztam. Elismerem.

2023. júl. 24. 16:19
 15/15 anonim ***** válasza:
60%

Orbán egy szent!

Mármint nem nekem de sokaknak...

Így aztán nem is kötözkökdnek vele mert ugye "azt a kezét nem harapjuk ami enni ad".

Ezért vannak tele hibákkal a megfogalmazásai.

Egyébként én nem tudom végig hallgatni amit vakerál mert egyből görcsös agyf@xt kapok tőle.

2023. júl. 28. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!