Miért nincs senki Orbán Viktor közelében, aki elmagyarázná neki az “idősík” és az “időtávlat” közötti különbséget?
Figyelt kérdés
Ugyebár arról beszélt az idei tusnádfürdői beszédében, hogy három “idősík” létezik: taktikai, stratégiai és történelmi. Holott kiderült, hogy valójában a megfelelő időtávlatban gondolkodásról beszélt utána.2023. júl. 23. 15:23
11/15 anonim válasza:
#10 Fordítva ülsz a biciklin.
Te vagy az aki orbánfóbiás vagy és erőlködve próbálsz belemagyarázni valamit/bármit a beszédébe.
12/15 anonim válasza:
#11 szerintem jól mondta a 10a-es. Csak nem vette észre, hogy viccelt a 9-es. Szerencsére a többség észrevette, és fel is pontozták.
13/15 A kérdező kommentje:
12:
Vedd észre, hogy észrevettem:)
Nem a 9-est jellemeztem, hanem neki írtam a 8-asról és társairól.
2023. júl. 24. 15:44
14/15 anonim válasza:
"Vedd észre, hogy észrevettem:)"
Bocs, akkor én hibáztam. Elismerem.
15/15 anonim válasza:
Orbán egy szent!
Mármint nem nekem de sokaknak...
Így aztán nem is kötözkökdnek vele mert ugye "azt a kezét nem harapjuk ami enni ad".
Ezért vannak tele hibákkal a megfogalmazásai.
Egyébként én nem tudom végig hallgatni amit vakerál mert egyből görcsös agyf@xt kapok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!