Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem fektetünk nagyobb...

Miért nem fektetünk nagyobb hangsúlyt az antiszemitizmus, iszlamofóbia, nemzeti és faji sovinizmus felszámolására az LMBTQ+ napi bővítése helyett?

Figyelt kérdés

Én személy szerint még soha nem találkoztam transznemű emberrel sem, nemhogy pánszexuálissal, meg drag queennel, meg nem binárissal.

Ellenben zsidókkal, arabokkal, feketékkel, ázsiaiakkal, kerekesszékesekkel vagy más testi fogyatékossággal élő emberekkel stb. igen, nagyon is sokakkal. Ameddig egyesek aszexuális-pánszexuális Pride-ot szerveznek, addig egy rakat helyen nem lehet kerekesszékkel közlekedni. Budapesten, ha hagyományos zsidó öltözékben végigmennél az utcán, biztos kapnál egypár "Takarodj Izraelbe, ja de azt is elloptátok!", meg "Mocskos zsidó!" kedvességet. Mindennapos, hogy arabokat a terroristákkal azonosítják. Stb. stb.

Ehhez képest minden nap bővítjük egy újabb betűvel az LMBTQ+-t.

Csak szerintem élvezne prioritást mondjuk a fenti közösségek támogatása, mondjuk a poliamorok támogatása helyett?

2023. júl. 23. 01:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne spirázd túl.A miheztartás végett európában ,Magyarországon vannak a zsidók legnagyobb biztonságban.Jól érzik itt magukat.Neked fogalmad nincs hogy pld Franciaországban vagy más nyugati országban milyen zsidónak lenni.Csakxolok.

Fentebb már irták.A nagy számok törvénye alapján bizonyára mindenhol vannak idióták,kik valamilyen okból rávetik magukat erre a dologra.És persze a politikában is vannak ,akiknek a nácizmussal,rasszizmussal,cigányüldözéssel való riogatás kitörési pont a népszerűség irányába ,ezért meglovgolják ezeket, és természetesen farkast kell kiáltaniuk,és a védelmező szerepben kell feltüntetniük magukat!Viszont az emberek kb legnagyobb része lexarja ezt, és végzi a dolgát.

2023. júl. 23. 07:33
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Azokra is túl nagy hangsúlyt fektetünk. Inkább a magyarellenesség, a fehérellenes rasszizmus és a keresztényellenesség felszámolására kellene törekednünk, mivel a fentiekkel ellentétben ezek létező jelenségek.
2023. júl. 23. 09:27
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
#12 Te sem ebben az országban élsz. Középkorú, fehér, keresztény kultúrájú de nem vallásos emberként engem még a büdös életben egyetlen atrocitás nem ért ebben az országban. Máshol sem nagyon Európában, kontinensen kívül meg még nem voltam, nem is akarok lenni.
2023. júl. 23. 13:04
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Mi liberálisok támogatjuk az lmbtq-t de ugyanúgy kuállunk a zsidók/arabok, színes bőrűek, romák fogyatékossággal élők és vallási kissebbségek mellett
2023. júl. 23. 18:32
 15/19 A kérdező kommentje:

#14.

Mi, konzervatívok, meg teszünk a szexre. Minden szexnek a hálószobában, behúzott függöny mögött van a helye, ebbe beletartozik a metrón a behatolás nélküli szex is. Az LMBTQ+ ennek egy nagyon radikális formája, ami naponta bővül egy betűvel és a társadalom 0,00000000000001%-át érintő csoportokat is már az emberek arcába próbálnak tolni. Ki nem sz@rja le, hogy ki milyen romantikus és szexuális klubbot alapít poliamória néven. Ezt miért kell népszerűsíteni? Ráadásul ez a közerkölcs súlyos sértése, ami megpróbálja kifigurázni az egész szerelmi hűség témáját. Ez nem is egy hajlam, hanem kéjem, kedvem, vágyam kérdése. Tehát, ha úgy döntök, hogy inkább több partnert akarok és ebbe beavatom a párom, akkor én is lehetnék az.

Ahhoz képest, hogy "kiálltok a felsorolt csoportok mellett", félni kell zsidóként kimenni az utcára bizonyos nyugati, liberális országokban.

Én Ungár Péterrel értek egyet: azt kellene kifesteni egy padra, ha már feltétlen muszáj valamit és nem lehet csak egyszerűen egy ülőalkalmatosság, hogy az otthonápolási díj 68.000 HUF.

2023. júl. 23. 22:12
 16/19 A kérdező kommentje:
Meg, hogy elnéptelenedik az ország, meg hogy egyre jobban perzselődik a Föld. Ha már nem lehet csak egy pad...
2023. júl. 23. 22:17
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

#15 "I see you are a man of culture as well." Én is láttam azt az interjút. :)

Amúgy ebben egyetértek veled, némely heteró pár is elképesztően alpári módon smárol a villamoson.

A poliamorok meg jöhetnek nekem ösztönökkel, majmokkal, monogámiaellenességgel, ahogy akarnak, még ha igazuk is van, én monogám beállítottságú emberként mondhatom, hogy aki poliamor, az igazából az az unott értelmiségi, aki képtelen az elköteleződésre, felelősségvállalásra, de önfejlesztés és esetleg pszichológushoz járás helyett kitalált magának egy szép szót, amivel magát nyugtatgatja. Egy gyerek felnevelésekor ezerszer destruktívabb az ilyen "három barátnőm van, mindegyiknek van két pasija" közeg, mint ha meleg párhoz kerülne egy árva.

2023. júl. 23. 22:44
 18/19 anonim ***** válasza:
49%

17 én liberàlis poliamòrként azt gondolom, hogy lehetetlen egy egèsz életen àt egy nő mellett elköteleződni, ùhogy ne kìvànj màs nőt. De ha én és a baràtnőm masoktòl is szerzünk szexuàlis és szerelmi tepasztalatot, akkor egybemarad a kapcsolat és akàr több nőt szerethetek és tőbben szeretnek egész életen àt, plusz gyakran vàltogatom a sima szexpartnereket.

Egyébként nyugaton kimehet arabként vagy zsidòként az utcàra bàrki nem lesz nagyon kevés alkalom ha megszòljàk egyàltalàn. Pl német gyàrakban van külön olyan idő zsidòknak ész muszlimoknak, amikor imadkozhatnak, utòbbiaknak Mekka felé fordulva

14 voltam

2023. júl. 24. 08:07
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
#18 Én meg monogám emberként azt mondom, hogy ha már elköteleződtem egy nő mellett, egy tudatos, felelős döntés, hogy amikor megkívánok valakit, akkor elkezdek-e udvarolni és lefekszem-e végül vele, vagy úgy teszek, mintha hidegen hagyna, mert amit éveken át építettem a feleségemmel, az sokkal többet ér. Tizen-huszonévesen pont elég szexpartnert meg barátnőt kipróbáltam, aztán felnőttem, és nincs szükségem olcsó kísérletezésekre.
2023. júl. 24. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!