A Mi Hazánkosok miért tagadják az antiszemitizmusukat?
Mi Hazánk mint jobboldal?
Akkor nem a fidernyákok meg a ruszkik popóját kéne nyalniuk 🤣
1
Kicsit egyszerű a világképed
Ha valaki antiszemita, az jobboldali szerinted.
Tehát a nyugat jelenleg a közelkeletről jobboldali muszlimokat enged be? :))
#4 Persze. Miért, szerinted az autoriter teokráciák baloldali rendszerek?
#2 Miért személyeskedsz? Bántott valaki?
4
Mi van, betalált?
Te vagy az #1es is? :)
Szóval meg tudod válaszolni az #1 es által felvázolt gondolat menetet, és megtudod cáfolni az én levezetésemet?
Kérdező, szerintem azok anitszemiták, akik e leg antiszemita népcsoportot, a zsidók ős ellenségeit importálják Európába...
És ezeknek a magyar kifutó fiúi meg tapsolnak ahhoz , hogy ezeket az antiszemitákat minden hova eljuttasak
Nesze neked évi 70 ezer migráns.
Erről miért nem írsz kérdést?
#7 Mert én ezt nem támogatom. Mindem vallási fundamentalista fasisztát elítélek Netanjhautól, az isison át, a Mi Hazánkig.
Ez egy következetes vilàgkèp. A kèrdès inkàbb az hogyha te elìtèled az antiszemita muszlimokat akkor a keresztèny vallàsifasisztàkat miért tàmogatod.
Nem tudom miért a 7- esnek válaszolsz, hisz az Te vagy...
De nem minden vallási fundamentalistákról írsz ki kérdést ugye? :)
Nem tudom kik azok a keresztény vallásfasiszták,de nem miattuk félnek az Európai zsidók. Ha már antiszemitizmus..
Sőt, ebben a borzalom fasiszta diktatúrában, ahol a Fidesz ilyen erős, és most erősödik a Mi Hazánk, mégis jó érzik magukat, itthon nálunk a zsidók, és Európa egyik legnagyobb diaszporájuk nálunk van.
Érdekes...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!