Fideszesek ? Kérlek írjatok magyarázatot erre.
Figyelt kérdés
Diák vagyok, nem valami ellenzéki troll, tényleg komolyan kérdezném a következőt.
Ha Magyarország a siker útján halad, itt a legjobb az élet az egész EU-ban, akkor miért EU-s pénzekre várunk hogy a pedagógusok bérét emeljék?
Egy sikeres, élhető ország már rég megtette volna amit kellett és nem külföldi pénzekre várna...
Nem vagyok túl jártas a politikában de ezzel csak azt vallja be a kormány hogy majdnem üres az államkassza?
Tényleg nem értem az egészet... :/
2023. júl. 22. 15:01
11/13 anonim válasza:
10.
Ahogy írod a Magyarságnak jàrna.
Nem pedig a nerknek.
Lényegi különbség.
Az eu lóvé meg nem fordítható bérfejlesztésésre.
12/13 anonim válasza:
#10 max a szádjárhat illetve a hulladék pártod szája járhat (ami felé nem vagy kritikus). Kérdező logikus választ ne várj, azt fújja a sok birka amit a vezér mond..... 2015: Orbán: A migránsok nem vehetik el a magyarok munkáját. 2023 szintén Orbán: kellenek a "vendégmunkások"..... vagy pl 1990-ben ő volt a legnagyobb liberális olvass utána kérdező, most meg ő a legnagyobb konzervativ keresztény. Ja hogy úgy keresztény hogy a 90 években volt olyan kijelentése hogy térdre csuhások? ne higy el semmit amit a fidesz (vagy más bukott politikus/párt) állít. Mindig légy kritikus illetve ne hagyd hogy érzelmi alapon próbáljanak irányitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!