Mi a magyarázata, hogy a fideszesek 45%a még szorosabbra fűzné még háborús időben is a kapcsolatot Oroszországgal?
EUban a kormányon lévő pártok szimpatizánsai közül egyedül a fideszesek vagyunk azok akik egyre jobban közelednénk a háború óta Oroszországhoz.
A többi EUs országban lévő kormányon lévő pártok szimpatizánsai meg egyre jobban távolodnának Oroszországtól és ezt várják el a kormányuktól is.
Forrás:
Èn nem ezt tapasztalom. Inkább azt hogy a kőfideszes igazi meggyőzhetetlen ostoba tulkok is jelenleg csak a vallukat vonogatják hogy ez mi a fa sz?
Mert sokban nem ertünk egyet...de 1 dologban igen...hogy az oroszok a magyarság ősellenségei és a támogatasuk hazaárulás.
Ők se vagynak ujra a csövességre a nemierőszakra a megszállásra, így az összes fideszesz szavazó ismerősöm jelenleg ertetlenül áll és semmit se tudnak erre mondani mint hogy-hát....ezt most én sem ertem de biztosan nem leszünk újra orosz erdekszférába szerintem de nem biztos. Ha megis akkor lelépek az országból...
Hol írja a cikkben, hogy más EU-s országok kormánypárti szimpatizánsai milyen kapcsolatot szeretnének Oroszországgal?
Mert én sehol se látom ezt a mérést.
Eleve a Závecz felmérése a Telex részére, azt mérnek ami nekik jól esik de még ha kivételesen sikerült is eltalálják a valóságot akkor hol van itt a probléma? A nyersanyag árak el vannak szállva, Oroszország megbízható partner volt ezeknek a szállításában, így akinek egy csepp esze van az nem szeretne ideológiai alapon leválni róluk.
Az EU aki nem költ katonaságra 4-szer többet költ mint Oroszország, Amerika 10-12-szer többet. Most akkor ki van megvezetve aki retteg Oroszországtól vagy aki belátja, hogy a világ nyersanyagtermelésének egy jelentős részét ők adják?
Ha mi akarunk valamit venni az oroszoktól akkor az egész nyugati világ felhördül hogy putyin csatlósai.
Kilométeres lista van arról hogy ezek az véresen oroszellenes országok mi mindent és milyen mennyiségben vesznek oroszországból. Csak nem verik nagydobra. Úriember módjára félrenéznek amikor a szomszédjuk vásárol.
Mondjuk uránt, nemes fémeket, ritka földfémeket, gyémántot és a többi apróságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!