Hol van itt akkora válság, amikor majdnem minden magyar (aki szeret nyaralni) az nyaral, tehát végső soron dőzsöl?
A felmérések szerint idén a magyarok 59%-a nyaral, vagy nyaralt. Ami egy masszív többség. Én nem nyaraltam, de nem azért mert nem lenne rá pénzem, hanem mert én nem szeretek nyaralni. Nem mindenki szereti a huzavonát ami azzal jár, nem mindenki Indiana Jones, én jobban szeretek itthon pihenni kényelmesen. És még rengetegen vannak így mások is. Tehát akkor végső soron kimondhatjuk, hogy szinte mindenki nyaral aki szeret nyaralni.
Márpedig a nyaralás az luxus, dőzsölés. Mivel aki szegény, az nem megy nyaralni. Egy etiópiai az hol nyaral már? Örül ha van mit enni.
Szóval akkor még sincs közel sem olyan nagy válság, mint amennyire az ellenzéki pártok jajveszékelnek? A magyar igenis jól élnek?
Jaaaa hogy ha jobb az életem mint egy etiópnak akkor jóság van?
Igaz is, végülis a 9.században egy szőnyeg elég extrém luxusnak minősült egy közrendű házában, nekem meg 3 is van! Ugyanígy, üvegezett ablakok, ilyen földi hívságok mint tükör, minden nap másmilyen ruha, kávé, napi 3 étkezés, fehér kenyér, több pár fülbevaló, nem vizezett lóhugy íző sör....
Az ilyen csodadolgokról mint okostelefon, antibiotikum meg laptop, meg elekteomosság már nem is beszélek, mert a régi emberek ilyesmiről álmodozni sem mertek.
Akkor végülis tényleg semmi okunk panaszra mert Bonifáchoz, egy falusi napszámoshoz képest aki 1200 évvel ezelőtt élt a legtöbben kényelmesen élünk.
Istenem, hogy lehet ekkora igénytelen candide suttyó valaki? Legközelebb annak is örüljek hogy embernek születtem nem pedig sündisznónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!