Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol van itt akkora válság,...

Hol van itt akkora válság, amikor majdnem minden magyar (aki szeret nyaralni) az nyaral, tehát végső soron dőzsöl?

Figyelt kérdés

A felmérések szerint idén a magyarok 59%-a nyaral, vagy nyaralt. Ami egy masszív többség. Én nem nyaraltam, de nem azért mert nem lenne rá pénzem, hanem mert én nem szeretek nyaralni. Nem mindenki szereti a huzavonát ami azzal jár, nem mindenki Indiana Jones, én jobban szeretek itthon pihenni kényelmesen. És még rengetegen vannak így mások is. Tehát akkor végső soron kimondhatjuk, hogy szinte mindenki nyaral aki szeret nyaralni.

Márpedig a nyaralás az luxus, dőzsölés. Mivel aki szegény, az nem megy nyaralni. Egy etiópiai az hol nyaral már? Örül ha van mit enni.

Szóval akkor még sincs közel sem olyan nagy válság, mint amennyire az ellenzéki pártok jajveszékelnek? A magyar igenis jól élnek?

2023. júl. 22. 09:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Így ebben a formában a kérdésed értelmetlen.

Ennyi erővel dúsgazdag vagy, ha rendelkezel egy panel lakással, meg egy 1.3-as Swifttel mert Csád-ban az embereknek nincs ilyen? Vagy mi?

Amúgy egy ÁTLAGOS nyaralásban mi drága?

Mitől lenne luxus? Egy értelmesebben kereső párnak fél havi bevételét sem teszi ki egy alap horvát kiruccanás.

2023. júl. 22. 09:45
 2/13 szántóvető ***** válasza:
81%
az is nyaralás hogy az ember elmegy egy hétvégére egy évben egyszer és szendvicset majszol közben.
2023. júl. 22. 09:46
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Tegnap 500ftért vettem 1db mozarellat, számomra válság van :(
2023. júl. 22. 09:49
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Ezért tart itt Magyarország, és ezért nem fogunk sose kikecmeregni a szellemi és anyagi nyomorból, mert a magyarok nagy része olyan igénytelen és jobbágytermészetű mint a kérdező.

Mégis mit lehet kezdeni egy olyan társadalommal, ahol az emberek legalább fele elégedett azzal, hogy nem etiópiai vagy bangladesi színvonalon él, és aki egy háromnapos balatoni “nyaralást” már luxusnak és dőzsölésnek tart.

Orbán likely this.

2023. júl. 22. 09:51
 5/13 anonim ***** válasza:
97%

[link]

"40 év alattiak nagyjából felére (54 százalék) jellemző, hogy az utóbbi fél évben - költségcsökkentés miatt - lemondott a nyaralásról"

"az anyagi gondok nélkül élők közel háromnegyede (73 százalék) gondolkodik külföldi nyaralásban, míg a financiális nehézségekkel küzdőknek csupán tizede (12 százalék) - írták."

Szóval mondhatsz amit akarsz, aki nem megy nyaralni az nagyrészt azért nem megy, mert csóresz és nincs rá pénze, nem azért, mert nem akar.

Persze ha neked az etipóiai életszínvonal a mérce, akkor egész jó minden.

2023. júl. 22. 10:06
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Az etiópos részig azt hittem, hogy komoly a kérdés. Látom, hogy csak irónia.

Sajnos ez van, a válságban is nyomatniuk kell a jól élünk és dübörög a gazdaság maszlagot, mert különben még a saját szemének kezd el hinni a polgár és észreveszi, hogy egyre kevesebbre telik neki. Hová vezetne ez? Még a végén nem a tékozló, hatalmával állandóan visszaélő, jogcsorbító, hír és adathamisító, átverő, zsaroló, nemzetkisajátító, a kereszténységet bigottságra konvertáló Fidesz maradására szavaznak legközelebb. Azért remélhetőleg egyre több ember hisz inkább a saját szemének, mint a propagandának.

2023. júl. 22. 10:09
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom szeretek-e nyaralni, mert se nekem nem futja ilyenekre, sem a családomnak.
2023. júl. 22. 10:12
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

Én egyszer voltam vidámparkban a családommal kicsiként, azon kívül semmi. Csak dolgoznak nyáron, Egész évben.Mamamhoz mentünk régen egy-két hétre Pestre, és mentünk állatkertbe például. Azt is nagyon imádtam.

Most 17 éves vagyok, az egyetlen mód ahogyan én világot láthattam eddig azok az osztálykirándulások.

Ha felnőtt leszek alig várom külföldet is hadd utazzam be, sose voltam még tengernél:(

2023. júl. 22. 10:16
 9/13 Jégszív ***** válasza:
95%

Ha kinyitod a szemed, meglátod!

DE!

"SENKI NEM FOG KIGYÓGYULNI A VAKSÁGBÓL, HA MINDEN IGYEKEZETÉT ARRA FORDÍTJA, HOGY VAK MARADJON."

2023. júl. 22. 10:44
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

60% = masszív többség?

60% = majdnem minden magyar?

Aztán csodálkozunk, hogy lehet a szavazók harmadával 2/3-adot nyerni.

2023. júl. 22. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!