Mi lehet az oka annak hogy a Fidesz melegellenes a politikájának ellenére így nő a melegházasság elfogadása Magyarországon? Van remény hogy a közeljövőben esetleg a távolabbi jövőben elfogadják Magyarországon a melegházasságot?
A két bátyja szerelmes egymásba?
Szingli szülő esetén volt egy ellenkező nem pár ami természetes.
A homoszexuálitás nem normális, ezt sajnos el kell fogadni.
Melegellenes ha azt mondanám, hogy vessük máglyára őket.
De nem ezt mondtam.
Azt írtam, hogy nem normális és valóban természetellenes.
11. Hogyne lenne normális dolog a homoszexualitás, tájékozódj, hogy a természetben mennyire jelen van a homoszexualitás. Nem véletlenül vannak az evolúciónak előnyei, hallgasd meg
Két homoszexuális tud szaporodni?
11. Nem említettem egyáltalán szerelmet, csomó ember nőtt fel úgy hogy pl egy vagy két 18 éves testvére tudta csak felnevelni. Ugyanúgy normális emberek lettek mint a többiek.
Én szerintem pedig a vallás és a hasonló kisebbség ellenes elvek csak a rosszat hozta a világra.
Szerinted kik vannak a történelem jó oldalán? Azok akik elfogadják hogy vannak melegek és hagyjàk őket élni, vagy azok akik egy tündérmese alapján alkotnak törvényeket amivel tonkre teszik az életüket. Valahol meg is ölik őket...
13. "Melegellenes ha azt mondanám, hogy vessük máglyára őket."
Az ellenességnek vannak fokozatai de ez is egyfajta ellenesség..
Két homoszexuális tud szaporodni?
Szaporodni nem tudnak, de a fajfenntartásban igenis fontos szerepük van elég keményen, ezért előnyös evolúcióbiológiailag, ugyanis a nemi egyenlőtlenség miatt a magára maradt utódokat pont az ilyen azonos nemű párok tudják felnevelni ezeket az utódokat a természetben... főleg a madaraknál figyelhető ez meg leginkább...
#17 "egy vagy két 18 éves testvére tudta csak felnevelni. Ugyanúgy normális emberek lettek mint a többiek."
A testvér nem egy természetellenes dolog.
" Azok akik elfogadják hogy vannak melegek és hagyjàk őket élni, vagy azok akik egy tündérmese alapján alkotnak törvényeket amivel tonkre teszik az életüket. "
A propaganda korlátozása nem egyenlő azzal, hogy nem hagyják élni a melegeket.
"Valahol meg is ölik őket..."
Az a hely pedig nem Magyarországon van.
Az ellenességnek vannak fokozatai de ez is egyfajta ellenesség.."
Nem az hiszen nem tiltanám be a "melegséget" felőlem lehet valaki meleg,
nem azt írtam hogy ne legyen az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!