A budapestiek miért elégedetlenebbek, mint a vidékiek?
Több az értelmiségi?
Drágább Budapesten élni? Bár többet keresnek, de sokkal több a kiadásuk is.
Tájékozottabbak?
Több negatív impulzus éri őket minden nap?
Többször kerülnek verseny szituációba?
"A budapestiek miért elégedetlenebbek, mint a vidékiek?"---Mert velük érintkezel többet!
"Több az értelmiségi?"---A db számot tekintve NEM, esetleg arányában lehet több.
"Drágább Budapesten élni?"---Az albérlet azonos, vagy magasabb árban van.
"Bár többet keresnek, de sokkal több a kiadásuk is."---Az első rész igaz a második meg egyénfüggő, de több pénzből valóban többet lehet költeni!
"Tájékozottabbak?"---Imádom a humorodat :)
"Több negatív impulzus éri őket minden nap?"---6 évig éltem BP-en, az autós forgalom borzalom. Gyalogosként 6 halálos balesetet láttam, ebből az egyik 1-2 méterrel előttem történt, megálltam cipőt kötni és az előttem sétálót telibe trafálta egy részeg sofőr. Vidéken 3 balesetet láttam, az egyiknél kiszedtük az embereket a felborult autóból és amíg segítségért telefonáltunk kigyulladt a kocsi.
Rablás áldozata szerencsére eddig csak BP-en voltam.
"Többször kerülnek verseny szituációba?"---Minden reggel futok, hogy beérjek a munkahelyemre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!