Ki lenne Orbán Viktor méltó ellenfele, aki letudná győzni választáson?
Ma ilyen politikust én nem látok Magyarországon.
Komolyan, mindenezt elfogulatlankénr mondom.
Igazándiból senki, és mindenki. Tehát jobb egyik se lenne. De rosszabb seigazán... amai politikai felhozatal nem ad ogazán választási lehetőséget. Lehet szar meg szar közül választani.. ehh...
Én mondjuk azon a véleményen vagyok, hogy akkor próbáljunk ki más szart,legalább legyen változás, mert nem szeretek híg fosban lebegni. Sajnos a polgártársaim nem ilyenek. Ők nem akarnak. Ők tudják, hogy ebben a híg fosban még leér a lábuk, és erre a biztonságra szavaznak, hogy itt talán nem lepi el őket a fostenger.
Szóval kéne jönnie valami új embernek, egy komolyabb szakértőnek, aki képes olyan politikai kommunikációval, támogatással és múlttal előállni, amiről lepereg a fideszes karaktergyilkosság típusú médianyomás. Mint ahogyan jelenleg a fideszről és Viktorról is lepereg minden. A jelenlegiek között is azért sokan így indultak, hogy lehetnek akár ilyenek is, de sokukat a saját csapatuk tett tönkre, aztán végül mér szánalmasan vergődtek... mint a kis fegyőr. Berobbantak a nolimpiával, rekordsebességgel pártot alapítottak, és rekordsebességgel szdsz ifjoncok lettek, és már el is áshatták magukat, mert nem tudtak mit kezdeni ezzel... milyen jól tette az a csajszi is, hogy inkább youtibe-ozik, minthogy ezt a szaros bagázst segítse...
"Ő országos szinten nem ismert ember."
A fidesz majd ismertté teszi egy kis lejárató kampánnyal.
Gyurcsány embere !!!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!