A Fidesz szavazók, mit szólnak hozzá, hogy egy Feörer-szigeteki amatőr csapat, 3:0-ra legyalázta a többmilliót kereső magyar "profi" focistákat?
Ezért aztán baromi sok értelme van, egy halom pénzt a focira költeni.
Félidőben reménykedtem benne, hogy rúg még 1-2 gólt a Klaksvik a Fradinak, de ezzel a 3:0-val is szépen lealázták a "profikat".
#37: Mamma Mia, hogy te micsoda remek stratéga vagy (és emellett kiváló hazafi)! Majd lécci a következő FTC meccs előtt meséld el mindezt testközelben is a Fradi-drukkereknek, aztán lehet, hogy kicsit átrendezik a pofikádat... Ja, esetleg mutatnál egy bizonylatot, amely a nyereményedet igazolja? (Ha jól tudom, 16-szoros volt a szorzó.) Még egy kis apróság: ez egy BL-selejtező volt, ahol klubcsapatok játszanak, nem válogatottak, ergo a Feröer-szigetekre nem fogadhattál, csak a Klaksvíkra... :)
Epilógus: mindezt Honvéd szurkolóként írom. A Ferencvárost gyerekkorom óta utálom... Nos, levonhatod a következtetéseket (már ha egyáltalán képes vagy rá)...
"A Klaksvík nem amatőr, hanem félamatőr csapat, kedves dilettáns kérdező!"
Ja én kérek elnézést. Így mindjárt más, hogy a közpénzen nevelt profi futballcsapatunkat nem amatőrök, csak félig amatőrök alázták le a sárga földig.
Igen, most már full elégedett vagyok, hogy a Klaksvík csak félamatőr csapat, hatalmas köszönet ezért a 38. válaszolónak. Ez már nyomós mentség arra, miért gyalulta bele a Fradit a földbe.🤣🤣
Ferencváros - Shamrock Rovers 4-0 (...és ugye az ír futballt magasabban jegyzik, mint a feröerit...)
Ráadásul a 4 magyar kupacsapat közül 3 győzelemmel kezdett és a ZTE esélyei sem rosszak. Ilyenkor persze baromi nagy kussban vagytok. Pedig ha egy kis eszetek lenne, magyarként ti is örülhetnétek a sikereknek, mivel mi nem sajátítjuk ki azokat, de ti annyira menthetetlenül belehajszoltátok magatokat abba a beteg gondolkodásmódba, hogy csak annak tudtok örülni, ha egy magyar csapat kikap, mert az hátha majd gyengítheti a kormányt, vagy a Fideszt (ami persze szintén hibás logika). Kegyetlenül sz@r lehet így élni, de ti választottátok ezt az életet, hát szenvedjetek csak! :D
Baromi nagy kussban, neked kéne lenni komám, mert látom nem ment át a kérdés lényege. Senki nem annak örül, hogy kikapott egy magyar csapat (szintén hibás logika).
Nagyon örülök, hogy a Fradi megverte ezt a Sharmok akármit (most hallok erről a csapatról először), igazi szenzáció! Most már nyugodtabban fekszek le aludni, mert tudom, hogy már megérte milliárdokat költeni közpénzből a focira. Ja nem, nem érte meg.
Érdekesen vagy összerakva. Ezzel a Shamrock Rovers-szel tavaly is játszott a Ferencváros a BL selejtezőjében és oda-vissza megverte őket. Ezek szerint ennyire követed a focit vagy ennyire rövid a memóriád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!