Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz szavazók, mit szólnak...

A Fidesz szavazók, mit szólnak hozzá, hogy egy Feörer-szigeteki amatőr csapat, 3:0-ra legyalázta a többmilliót kereső magyar "profi" focistákat?

Figyelt kérdés

Ezért aztán baromi sok értelme van, egy halom pénzt a focira költeni.

Félidőben reménykedtem benne, hogy rúg még 1-2 gólt a Klaksvik a Fradinak, de ezzel a 3:0-val is szépen lealázták a "profikat".

2023. júl. 19. 22:00
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
87%
#11. Te inkább írkáld tovább a hülyeségeidet a labdajátékok rovatba. Vagy ott már sikerült magad kellően lejáratni?
2023. júl. 19. 22:24
 12/53 A kérdező kommentje:

Igazi fideszes agytröszt. 13 éve a "baloldalnak" semmilyen beleszólása nincs semmibe, nem sül le a bőr a képedről, mikor ilyeneket leírsz, hogy ők tehetnek mások nyomoráról? És akkor ezek után meg vagy sértődve, ha lehülyéznek. Nincs min megsértődni, bástya.

2023. júl. 19. 22:27
 13/53 anonim ***** válasza:
9%
#6: Ki próbált görcsösen politikai kérdést csinálni egy sportmérkőzésből? Szerintem a kérdező, vagy nem így gondolod? Születik egy kínos focivereség, erre rögtön a fideszesnek címezi a kérdést, mint ha bármi közük lenne hozzá? Miért nem kérdezi a nagy Fradi drukker, ellenzéki Farkasházy Teddytől?
2023. júl. 19. 22:30
 14/53 anonim ***** válasza:
0%

Látom, csípi a szemeteket a korrekt és frappáns kommentem (a lepontozásokból ítélve). Helyes! Akkor megismétlem. Hadd csípje még jobban! :)

Mégis mit szólnánk hozzá? Ugyanazt, amit fél évvel ezelőtt, amikor óriási bravúrral, csoportgyőztesként jutott tovább az FTC az Európa-ligából: Hihetetlen!

Egyáltalán miért minket kérdezel? Szerinted egy fideszes csak fradista lehet? Én speciel Honvéd-drukker vagyok és pont annyi közöm van a Fradi sikereihez, mint a kudarcaihoz.

2023. júl. 19. 22:33
 15/53 anonim ***** válasza:
10%

Akkor tisztázzunk valamit. Az, hogy te tudatlan vagy, az nem azt jelenti, hogy más is az. Aki viszont bárhol lejáratja magát, az te vagy és a hozzád hasonlók.

Egy-egy nemzetközi csoportkör nagyjából 5-6 milliárd Ft bevételt jelentett a FTC-nek, amibe benne vannak meccspénzek, a szerzett pontok után kapott prémiumok, amelyhez még jönnek a közvetítési díjak, amelyekből részesülnek a klubok is.

2023. júl. 19. 22:33
 16/53 anonim ***** válasza:
97%
#16. Akkor most miből fogja magát fenntartani a rettenthetetlen Fradi, mert a csoportkör idén nyista?
2023. júl. 19. 22:38
 17/53 A kérdező kommentje:

"Születik egy kínos focivereség"

Egy??🤣🤣 Hallod ember, ami a magyar focit illeti, nem ritka a kínos vereség.😂

2023. júl. 19. 22:41
 18/53 anonim ***** válasza:
2%

Konferencia Liga csoportkör még meglehet.

2023. júl. 19. 22:46
 19/53 anonim ***** válasza:
98%
#19, persze a mai játék képe alapján teljesen bizakodó az ember xd
2023. júl. 19. 22:48
 20/53 anonim ***** válasza:
2%

Nem két meccsből áll a szezon. Ráadásul a ferőeri csapat hónapok óta folyamatosan játékban van, míg a Fradi talán 1 edzőmeccset és 2 tétmeccset játszott május vége óta.

2023. júl. 19. 22:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!