A Fidesz szavazók, mit szólnak hozzá, hogy egy Feörer-szigeteki amatőr csapat, 3:0-ra legyalázta a többmilliót kereső magyar "profi" focistákat?
Ezért aztán baromi sok értelme van, egy halom pénzt a focira költeni.
Félidőben reménykedtem benne, hogy rúg még 1-2 gólt a Klaksvik a Fradinak, de ezzel a 3:0-val is szépen lealázták a "profikat".
Igazi fideszes agytröszt. 13 éve a "baloldalnak" semmilyen beleszólása nincs semmibe, nem sül le a bőr a képedről, mikor ilyeneket leírsz, hogy ők tehetnek mások nyomoráról? És akkor ezek után meg vagy sértődve, ha lehülyéznek. Nincs min megsértődni, bástya.
Látom, csípi a szemeteket a korrekt és frappáns kommentem (a lepontozásokból ítélve). Helyes! Akkor megismétlem. Hadd csípje még jobban! :)
Mégis mit szólnánk hozzá? Ugyanazt, amit fél évvel ezelőtt, amikor óriási bravúrral, csoportgyőztesként jutott tovább az FTC az Európa-ligából: Hihetetlen!
Egyáltalán miért minket kérdezel? Szerinted egy fideszes csak fradista lehet? Én speciel Honvéd-drukker vagyok és pont annyi közöm van a Fradi sikereihez, mint a kudarcaihoz.
Akkor tisztázzunk valamit. Az, hogy te tudatlan vagy, az nem azt jelenti, hogy más is az. Aki viszont bárhol lejáratja magát, az te vagy és a hozzád hasonlók.
Egy-egy nemzetközi csoportkör nagyjából 5-6 milliárd Ft bevételt jelentett a FTC-nek, amibe benne vannak meccspénzek, a szerzett pontok után kapott prémiumok, amelyhez még jönnek a közvetítési díjak, amelyekből részesülnek a klubok is.
"Születik egy kínos focivereség"
Egy??🤣🤣 Hallod ember, ami a magyar focit illeti, nem ritka a kínos vereség.😂
Konferencia Liga csoportkör még meglehet.
Nem két meccsből áll a szezon. Ráadásul a ferőeri csapat hónapok óta folyamatosan játékban van, míg a Fradi talán 1 edzőmeccset és 2 tétmeccset játszott május vége óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!