Mit sugall, hogy Orbán Viktor a válság ellenére felemelte a saját és miniszterei fizetését, így visegrádi régió legjobban kereső kormányfője lett? Mit közvetít ez a magyaroknak?
Figyelt kérdés
Bajnai Gordon pont fordítva csinálta levitte a miniszterei fizetését válság idején.
2022. aug. 2. 16:24
A kérdező szavazást indított:
Mindenki vegye ki a részét a válságból, ha összefog a magyar nép, akkor közösen túljutunk rajta.
Teszek magasról a válságra, ha kell mindennel szembemenve megemelem a fizetésem.
10 szavazat
1/12 anonim válasza:
Azt hogy akkor még sem korrupt mert akkor nem lenne szüksége erre az emelésre.😉
2/12 anonim válasza:
Azt sugallja, hogy kemény válság lesz, ha még a gazdagok fizetésést is duplázni kell
3/12 anonim válasza:
Ha én korrupt lennék nem emelgetném saját fizetésem, mit számítana az az alamizsna mikor máshonnan dől a pénz.
4/12 anonim válasza:
Én is arra gondolok, hogy nem kellett volna emelni, hiszen bármikor lophatnak pénzt ha kell meg elszámolják költségtérítésre. Viszont a sok panel prolinak rossz üzenete van. Nem kellett volna emelni. Lopjanak amennyit akarnak, de ne emeljenek
5/12 anonim válasza:
Azt közvetíti, hogy egy érzéketlen ember, az apparátus és a rendvédelmisek fizetését pedig azért emelte meg, mert ők a hatalom támaszai.
6/12 anonim válasza:
Mert most előre megyünk, nem hátra!
7/12 anonim válasza:
Hogy ő a legjobb a V4-en belül. Ez nem is kérdés.
8/12 anonim válasza:
Ne onnan nézd, hogy milyen sok az a havi kétmillió! Onnan nézd, hogy Orbán családjának több százmilliárdos vagyona van, tehát ahhoz képest szegénynek ez aprópénz, olyan, mintha te vagy én pár száz forintos emelést kapnék. Úgyhogy inkább sajnáljuk szegényt!
9/12 anonim válasza:
1-3 Orbántól korruptabb és kártékonyabb alakot nem sokat hordott még a Föld a hátán!
Orbán egy erkölcsi hulladék!
10/12 anonim válasza:
Nekem kb olyan volt ez, mintha azt mondta volna, belefagyhatsz a házadba, éhen is dögölhetsz a családoddal együtt,mi attól még nem fogjuk rosszul érezni magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!