Volt jobboldaliak! Mi volt az a pont vagy ok amiért baloldaliak / vagy liberálisok lettetek?
Azt hogy ki kivel haverkodik az egy dolog.
Attól még az ember szemlélete nem változik.
10. nálunk suliban sokat beszéltek órákon a globalizmusról (a world economic forumról is) , és erről a "globális elitről".
Nem tagadom hogy létezik, de a véleményem az hogy egy egész elit nem létezik , inkább külön külön féle elitek világszerte akik együttműködhetnek ha akarnak. Sokan azt hiszik hogy a jobboldal a nagy messiás a "globális elittel" szemben. Politikusokat közülük is simán "felvásárolhatnak" bármikor, nem csak a baloldal, EUs, liberális szimpatizáns politikusok között lehet mocsok.
Bocsánat de erre muszáj reagálnom:
“ Gyurcsány-korszakban voltam kamasz, amikor a nemzeti radikalizmus virágzott, és én is követtem ezt a szubkultúrát (tarsolylemez, nagy Magyarország póló, Kárpátia, stb). Igazából szerintem pont ugyanaz játszódott le bennem, mint amikor a mai kamaszok csak zöldek vagy szivárványos liberálisok.”
Azért érzed, hogy van egy kis emberi minőségi eltérés egy mocskos náci meg egy toleráns normális ember között? Te az emberiség legalján kerested önmagad és meg is találtad, a mai fiatalok nagy része pedig a lehető legjobb énje felé fordul.
"de ha érdekel, ajánlom figyelmedbe Pogácsa Zoltán A globális elit című könyvét"
Erre reagálnék, ha valakit a gazdaság működése érdekel, akkor ne Pogátsa Zoltánt olvasson.
Ő volt az, aki azt állította, hogy a pénznyomtatás nem infláció gerjesztő hatású, amikor ebbe már országok is buktak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!