Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosok miért nem tudják...

A balosok miért nem tudják elfogadni, hogy a konzervatív emberek elvárják a kormánytól, hogy foglalkozzon az LMBTQ témával?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondják, hogy ez nem lenne dolga és hogy a gazdasággal, oktatással, egészségüggyel, stb kéne foglalkozni és egyetértek, hogy azok is fontosak, de a mostani liberális mainstream világban ki kell mondani, hogy ezt nem mindenki fogadja el. A család igenis fontos érték, az a társadalom alapja és a gyermekvállaláshoz is hetero szülőpár kell, akik ezt tagadják, azok nem értik a biológia alapvetéseit. Persze nem kötelező mindenkinek családban élni, de a fogalmat nem szabad kiüresíteni azért, mert egyesek kitalálták, hogy ez őket sérti. Tartsuk tiszteletben egymást, de a tények és az értékrendünk mellett mi konzervatívok is bátran kiállhatunk.

2023. júl. 18. 13:04
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
94%

A propaganda 1000 milliárdért sugározza abba a tanulatlan, buta, vidéki fejecskédbe, hogy csak ő tud megvédeni téged a meleg óvodásoktól.

Csak túl hülye vagy hogy észrevedd.

2023. júl. 18. 16:10
 32/46 anonim ***** válasza:
5%

31#

Az meg sem fordult a fejecskédben,hogy az lmbt térnyerés túl messzire ment?

Nem véletlen kapta fel a kormány, hiszen egyre többeket kezdett el zavarni az agresszív lmbt propaganda.

2023. júl. 18. 16:26
 33/46 anonim ***** válasza:
94%

Gyalázat, egyenlő jogokat akarnak. A nők is kaptak egy csomó jogot és mi lett belőle? Az ocsmány, kövér konzervatív gyerekeknek nemet mernek mondani és incel-ségbe kényszerítik őket!!!!4!hét!akarom!mondani!négy!44!!4

Pedig nekik is a konyhában lenne a helyük. >:(

2023. júl. 18. 16:29
 34/46 anonim ***** válasza:
93%
Mókás mikor az orbánistává vált kádárista lumplenprolik konzervatívnak nevezik magukat :-)
2023. júl. 18. 16:34
 35/46 anonim ***** válasza:
75%

Foglalkozzanak vele, de haladó módon, például tegyék kötelezőve a kormánytagoknak, a képen látható öltözéket a parlamentben.

[link]

2023. júl. 18. 17:23
 36/46 anonim ***** válasza:
86%

"Magyarország nem szivárványos lmbt föld.

Nem érték ferde hajlamúnak lenni, bárhogy szeretnétek.Hanem, megtűrt dolog és az is marad."

A Z generáció tetemes része már lesz#rja az egészet és kifejezetten támogató mondjuk a melegekkel szemben is. Lehet, hogy az fáj, de ez a mentalitás amit képviselsz nagyjából a te generációddal fog kihalni. :D Ha nem is teljesen, de ahogy kikoptok a köztudatból egy 10-20 év múlva, veletek megy egy végtelenül szánalmas és buta álkereszténykedés is.

2023. júl. 18. 17:37
 37/46 anonim ***** válasza:
92%
Húsvétnak meg karácsonynak a mai világban pont annyi köze van a kereszténységhez, hogy semmi. Karácsony egy ajándékozási kényszerroham, a húsvét meg simán csak ingyen pihenőnap a proliknak.
2023. júl. 18. 17:57
 38/46 anonim ***** válasza:
0%
A balosok elfogadnak mindenkit kivéve aki nem osztja a véleményüket.
2023. júl. 19. 04:14
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit off, de én úgy érzem, hogy megint "én megmondtam" helyzet van.

10+ éve amikor bejött a fene nagy jólét, akkor mondtam ismerősöknek, hogy ez szép és jó, de az EU pénzén élünk nagy lábon. Amint elfogy beüt a szar. Akkor mindenki kiröhögött. Most elfogyott az EU pénz és beütött a szar. Én megmondtam.

Az EU pénzekért felelős szoftver megvan még? Az illető kényszerből eladta a Fidesznek a rendszert, majd hirtelen meghalt. Ebből is látszott, hogy baj lesz. Most ezért sem kapjuk az EU-s pénzeket.

Vagy ott volt a Soros kampány. Személy szerint már akkor elgondolkoztam, hogy veszélyes dolog az ilyesmi, hiszen kitesznek egy embert arccal, névvel, hogy tessék birkák, őt kell utálni. Már akkor azt mondtam, hogy ennyi erővel bármelyikünk arca kikerülhet egyik percről a másikra, hogy tessék, őt kell gyűlölni.

És igazam lett? Igazam lett. Hiszen pont ez megy 10+ év elteltével. A Fidesz egyetlen kijelentéssel ellenséggé tesz bárkit, aki útban van. Tanárok, diákok, melegek. Kíváncsi leszek ki a következő.

2023. júl. 19. 06:01
 40/46 anonim ***** válasza:
92%

"A balosok elfogadnak mindenkit kivéve aki nem osztja a véleményüket."

Pontosabban, a liberálisok elfogadnak mindenkit, aki nem intoleráns, mivel az intolerancia intoleranciát szül és az a társadalom végét jelenti.

Ennyi megkötés van, mindenki leszarja a véleményed, amíg értelmes vagy.

2023. júl. 19. 08:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!