Fideszesek, szerintetek jó dolog, hogy a világpiaci áron számított 190ftos gázt a fidesz a lakosságnak 767 ft-ert adja? Nektek tetszik ez a fajta rezsicsökkentés? Szívesen fizetitek?
Még egyszer kérdezem, hol mennyit fizetnek a lakosok az áramért, a gázért???
A listát még mindig nem látom, csak a mellébeszélés megy jó proli módra!
Az EU ban messze mi fizetünk a legkevesebbet a rezsiért! Pont... tessék megcáfolni!!!
4# es
12: tedd ám mellé az ottani fizetéseket is, hogy azok hogyan aránylanak a magyarokhoz, mert úgy kell nézni, nem abszolút értékben, hogy a fizetés hány százalékát költjük energiára itt és ott
Plusz ne felejtsük el, hogy a rezsicsökkentést a cégekre kivetett adókból fizetik itthon, amik beépítik az áraikba ezeket, ami megdobja az inflációt. Vagyis amikor a boltban drágábban vásárolsz az EU-rekord inflációval, akkor te is fizeted saját zsebből az árakon keresztül azt a rezsicsökkentést, amivel a másik oldalon "spórolsz".
12 Mégegyszer mondom, a fizetések és az ingatlan nagysága illetve szigeteltsége esetén lehet ezt megválaszolni, mellé a fizukat.
Hátha felfogod 🤡 komcsi, lehet nálunk 50%-al drágább a benzin, ha náluk meg fele annyi a fogyasztás :D
A kérdésre válaszolj, ha elfogyott a rezsicsökkentett mennyiségem, miért nem a piaci árat fizetem??
15
"Kommentelők, én csak azt nem értem ha itt akkora fidesz-átbaszás van, akkor más országokban miért nem olcsóbb a lakossági gázár?"
Mert nem kommunista vezetése van :DD
A kérdésre válaszolj, ha elfogyott a rezsicsökkentett mennyiségem, miért nem a piaci árat fizetem??
16: azt már sokszor mondták, hogy nem ma veszi meg a gázt a kormány, az már hónapokkal korábban le volt kötve, vagyis az akkori árat fizeted, amennyiért vették
Ha akkor még magasabb áron kötötték le, akkor azt fizeted, de előbb-utóbb be kellene gyűrűznie az olcsóbb árnak, de mivel most kell a pénz, ezért lehet, hogy akkor is valamivel drágábban fogják adni.
Ha drágábban adják, mint a piaci ár, akkor az Fidesz átbaszás, ha olcsóbban mint egyes országokban, az kommunista kormányzás, értem. :D
Miért kellene a piaci árat fizetned, ha elfogyott a rezsicsökkentett mennyiséged?
18 Ti mind ilyen értelmesek vagytok, fideszesek? Ez is egy olyan mensa féle csapat, csak itt 70 alatti a kövtelmény? :D
A rezsicsökkentés nevű világhírű találmány szerint 1729m3-t kedvezményesen ad az állam. Feletti van a piaci ár. Csak senki nem érti, miért 747Ft, amikor a világpiacon 100Ft alatt van.
Egyébként meg tudtommal a kakadu olyan szuper szerződést kötött az oroszokkal 15 évre, ami a rezsicsökkentés záloga. Valahogy kiderült az se volt igaz :DD
És igen, egy piaci árat mindenkinek fixen adni kommunista találmány, de oké, komcsik vannak hatalmon legyen, viszont ha már túllépem, akkora az ár, hogy a korábbi támogatásom is elpárolog :DD Senki nem érti, csak a fidezesek, ők mindenben találnak logikát :D
"A rezsicsökkentés nevű világhírű találmány szerint 1729m3-t kedvezményesen ad az állam. Feletti van a piaci ár. Csak senki nem érti, miért 747Ft, amikor a világpiacon 100Ft alatt van."
El vagy tévelyedve a rezsicsökkentés nem ezt jeletni. Nincs arról szó benne, hogy világpiaci ár alatt adják a gázt, valamit arról sem, hogy bizonyos limit felett világpiaci áron adják. Legfeljebb a te buta kis fejecskédben van így. :)
"Egyébként meg tudtommal a kakadu olyan szuper szerződést kötött az oroszokkal 15 évre, ami a rezsicsökkentés záloga. Valahogy kiderült az se volt igaz :DD"
A rezsicsökkentés majdnem 10 évig képes volt fennmaradni változatlan formában.
"És igen, egy piaci árat mindenkinek fixen adni kommunista találmány, de oké, komcsik vannak hatalmon legyen, viszont ha már túllépem..."
Akkor bizony az egész világon komcsik vannak hatalmon. A boltokban fix árak vannak, amik mindenkire vonatkoznak, a mozijegy is egyforma, az üzemanyag is. Undorító komcsi világban élünk. :D
"Senki nem érti, csak a fidezesek, ők mindenben találnak logikát :D"
Én azt nem értem továbbra sem, hogy mit pattogtok hogy drágább áron kapja a lakosság a gázt, mint a piaci ár, mikor ez az EU-ban mindenhol így van.
Magyarországon még kifejezetten olcsó is, de ezzel meg az a problémátok, hogy komcsi-dolog. De azért logikáról beszélsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!