Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ilyenkor amúgy hol van a nagy...

Ilyenkor amúgy hol van a nagy rezsicsökkentés?

Figyelt kérdés
Ugye jól hangzik hogy mert milyen olcsó nálunk a rezsi, na de mikor kiszámlázzák az elhasznált mennyiség többszörösét illetve a rendszerhasználati díjat akkor hol is van a rezsicsökkentés?

2023. máj. 27. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

"kiszámlázzák az elhasznált mennyiség többszörösét"

Érdekes, nekem azt számlázzák ki, amit elfogyasztok. Te valami megalúzer lehetsz.

2023. máj. 27. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Kinek számlázzák ki az elhasznált mennyiség többszörösét?
2023. máj. 27. 12:47
 3/6 A kérdező kommentje:
#22 Több ismerősömnek is számláztak meg nekem is pluszban. Volt ismerősöm akinek februárban 4 számla jött összesen vagy 300ezer Forintról miközben egész télen a felét használta el kb.
2023. máj. 27. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért nem írod le mi történt egészen pontosan.

Én folyamatosan követtem a fogyasztásom az elmúlt tizennéhány évben, de túlszámlázást, tehát olyan mennyiség számlázását, amit nem használtam el, sosem tapasztaltam. Ha az ember megérti a számlázási metódust ami tavaly augusztus óta érvényben van, akkor nem érheti meglepetés.

Egyebekben a rendszerhasználati díj az egységár részét képezi, tehát azt mindig is meg kellett fizetni. Hogy az egységáron belül ennek mekkora a mértéke az már lehet vita tárgya, pl elég pofátlanság volt amikor az áram esetében tavaly július elején levitték az energiadíjat, megemelték a rendszerhasználati díjat, majd július közepén a megemelt rendszerhasználati díjra vezették be a kvóta feletti lakossági piaci árat.

2023. máj. 27. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Rátok terheltek valami hülyék adóját? Te szerintem a történet felét adod elő, vagy hazudsz vagy nem értesz semmit.
2023. máj. 27. 13:12
 6/6 anonim ***** válasza:
32%

Tizenéve ugyanannyit fizetünk, semmi többszörös fizetés nincs,

limit fölött a fűtőtt úszómedencések fizetnek,

ahogy a bal kérte annak idején,

hogy töröljék el rezsicsökkentést !!!

2023. máj. 27. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!