Ilyenkor amúgy hol van a nagy rezsicsökkentés?
"kiszámlázzák az elhasznált mennyiség többszörösét"
Érdekes, nekem azt számlázzák ki, amit elfogyasztok. Te valami megalúzer lehetsz.
Miért nem írod le mi történt egészen pontosan.
Én folyamatosan követtem a fogyasztásom az elmúlt tizennéhány évben, de túlszámlázást, tehát olyan mennyiség számlázását, amit nem használtam el, sosem tapasztaltam. Ha az ember megérti a számlázási metódust ami tavaly augusztus óta érvényben van, akkor nem érheti meglepetés.
Egyebekben a rendszerhasználati díj az egységár részét képezi, tehát azt mindig is meg kellett fizetni. Hogy az egységáron belül ennek mekkora a mértéke az már lehet vita tárgya, pl elég pofátlanság volt amikor az áram esetében tavaly július elején levitték az energiadíjat, megemelték a rendszerhasználati díjat, majd július közepén a megemelt rendszerhasználati díjra vezették be a kvóta feletti lakossági piaci árat.
Tizenéve ugyanannyit fizetünk, semmi többszörös fizetés nincs,
limit fölött a fűtőtt úszómedencések fizetnek,
ahogy a bal kérte annak idején,
hogy töröljék el rezsicsökkentést !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!