Baj, ha valaki fiatalként jól érzi magát az országban és elégedett a kormánnyal?
Figyelt kérdés
Én azt figyeltem meg, hogy fiatal társaságokban örökké csak ez a "fúj Orbán, fúj kormány" megy. Természetesen vannak hibák, de nem ennyire rossz a helyzet, hogy mindig csak a negatívumokról kell beszélni. Azért sok jó dolog is van itt és az ember lelkivilágának sem tesz jót, ha örökké csak elégedetlenkedik. Gyerekkoromhoz képest mindenképp jobb a helyzet, a szüleim is több mindent megtudnak engedni maguknak.
Mondjuk a brüsszelezéssel, akkugyárak építésével nem értek egyet, de azt hogy pl ki merik mondani, hogy az LMBTQ és a gender rossz irány nagyon értékelem. Meg amúgy Orbán Viktor mégis egy nagyformátumú politikus, az ellenzékben nagyjából lúzerek vannak, azért ez is számít.
2023. júl. 16. 22:24
3/16 anonim válasza:
Szerintem nem nagy formátumú politikus. Egy kis ideig nem kapjuk az uniós pénzeket, máris leállt a GDP-növekedés, úgyhogy még csak professzionalizmusra sem lehet hivatkozni.
4/16 anonim válasza:
Nem, miért lenne baj, a te dolgod. Csak fogadd el, ha más fiatalok (vagy esetemben középkorúak) nem érzik jól magukat ebben az országban és nem elégedettek a kormánnyal.
5/16 anonim válasza:
Ha a fidesz pénzel titeket akkor érthető.
6/16 anonim válasza:
Ki ez megafonos gyerek aki kérdez ?
7/16 anonim válasza:
Másokat nem engednek szóhoz jutni. Az fél, akinek nem tiszta a lelkiismerete.
8/16 anonim válasza:
Igen mert az akkor, egy Adolf Hitlerista náci, vagy rosszabb.
9/16 anonim válasza:
Magyarországom a fizetés annyi, mint a lókisasszony álma!
10/16 anonim válasza:
Kérdező! Teljesen igazad van szerintem. A szar és a fos között nyilván a szar az sokkal jobb mert kemény és lehet belőle várat tapasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!