Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fiatalként a FIDESZt támogatom...

Fiatalként a FIDESZt támogatom, haveri társaságom is.Ha nem is ismerünk ellenzéki fiatalokat, akkor azok csak a telex hasábjain léteznek?

Figyelt kérdés

Egyetemen meg bárhol ahol találkozunk, és a politika szóba kerül, majdnem mindenki fideszes, vagy mihazánkos.

Liberális fiatal nincs a környezetemben.

Akkor ez a tábor max a neten éli virágkorát ezért is tudott újra 2/3-t a fidesz nyerni választáson?

2022. nov. 10. 23:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
96%
Ez most olyan, mint amikor Einstein kritizálta Bohr kvantummechanikai elméletét: "Tehát ha nem nézünk oda a Holdra, akkor nem is létezik?"
2022. nov. 10. 23:42
 2/34 anonim ***** válasza:
26%

A fiatal és a nyugdíjas lakosság körében magasabb az ellenzék támogatottsága.

Most az, hogy ti ott egy kis csoportban kivételt képeztek semmit nem jelent mert a középkorú lakosság körében is megvan az a csoport aki inkább ellenzéki.

2022. nov. 10. 23:44
 3/34 anonim ***** válasza:
91%
Egyetemre jársz és nem tudod mi az az információs buborék?
2022. nov. 10. 23:45
 4/34 anonim ***** válasza:
93%

#2 Amúgy te kiket sorolsz ellenzékbe?Mert ellenzék a Mi Hazánk is.Most már hogy többen ismerik őket, nőtt a támogatottságuk is.Azért ha így számolsz, úgy más a kép, mintha a Mi Hazánkat nem számolod az ellenzékbe.

Mármint úgy alapvetően ezt a kérdezőnek is címeztem.

2022. nov. 10. 23:49
 5/34 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy te a saját burkodban élsz, viszont az emberi faj egyedei hajlamosak önmagukhoz hasonló példányokkal körülvenni magukat, és ebből következően elvesztik az objektivitást. Én is fiatal vagyok, és sem ellenzéki, sem fideszes nem vagyok, az adómon felül az önálló szándékommal és a befolyásolható magatartásommal nem vagyok hajlandó támogatni egyik élősködőt sem, akár balos, akár jobbos. Mellesleg én 30 alatti fideszest nem ismerek..;)
2022. nov. 10. 23:50
 6/34 anonim ***** válasza:
74%
A kérdező kikarikírozza az ellenzékiek "Nincs is fideszes ismerősöm, tuti csaltak a választáson" című narratíváját.
2022. nov. 10. 23:53
 7/34 anonim ***** válasza:
64%
Én meg pont fordítva. Szinte mindenki ellenzéki vagy párt nélküli. Mihasznákos meg fityiszes alig van elvétve 1-2 (fiatalok között). Akkor most mi van? :D
2022. nov. 10. 23:55
 8/34 anonim ***** válasza:
68%
Valójában nem, ő ennek a manifesztációja.
2022. nov. 10. 23:56
 9/34 anonim ***** válasza:
52%
#6-nak szólt, gyorsak vagytok. :D
2022. nov. 10. 23:57
 10/34 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk most egy fideszes polgármester van hatalmon.

Legutóbbi választások előtt rengeteg embert megkérdeztem kire fog szavazni és ismerőseim is megkérdezték a saját ismerőseiket és senki nem válaszolta azt, hogy a fideszes polgira. Mindegy volt merre mentem, mindenki azt mondta mindegy ki csak ez a fideszes polgi ne.

Aztán mi lett a választásokon? Nyert 4/5-el a fideszes polgi.

2022. nov. 11. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!