Fiatalként a FIDESZt támogatom, haveri társaságom is.Ha nem is ismerünk ellenzéki fiatalokat, akkor azok csak a telex hasábjain léteznek?
Egyetemen meg bárhol ahol találkozunk, és a politika szóba kerül, majdnem mindenki fideszes, vagy mihazánkos.
Liberális fiatal nincs a környezetemben.
Akkor ez a tábor max a neten éli virágkorát ezért is tudott újra 2/3-t a fidesz nyerni választáson?
Troll válaszok.
Vagy az ellenzéki válaszadók valóban ennyire nem szofisztikáltak (valószínűleg).
Sokuk már nekem kínos.
Ez melyik településen történt?
#19 Nem tudom mit képzelsz magadról, hogy ilyen stílusban mersz nekem írni.Én vagyok az idióta, mikor én nem vagyok fidesz szavazó?Ki mondta, hogy a mostani rendszer rendben van?Aki ennyire buta és agresszív mint te, az minek akar másokkal beszélgetni?
Mindenki azt adja, ami ő maga.Ez a hozzászólásod RÓLAD többet elmond, mint rólam.Magadat minősíted.
Magyarországon él kb 1M cigány, ha nem több.99% a fideszre szavaz, a nyugdíjasok nagyobbik fele is, aztán ott vannak a határon túli szavazók, az aktivisták, a párttagok.Szerinted ebből szavazólapokon nem jön ki az eredmény?Dehogynem.Mert erről volt szó, hogy tisztességtelenül szerzik a szavazatokat, de maguk a szavazatok valósak.
"Magyarországon él kb 1M cigány, ha nem több.99% a fideszre szavaz"
Azért ez barominerős túlzás. A teljes lakosság körében 70% a szavazási hajlandóság, a cigók körében meg vélhetően jóval kevesebb. És még azon túl is kérdéses, hogy milyen arányban szavaztak a Fideszre. Észak-Kelet Magyarországon sem erősebb a Fidesz, mint Nyugat-Magyarországon, pedig az egyiknél jóval több a cigány.
#28 Ugyanmár...a cigányok mindig tudják mikor kell menni szavazni és kire kell szavazni.Nem látsz a szemedtől?Minden választásnál kollektíven emlékezteti a cigányokat a vezetőjük, hogy el kell menni szavazni, tudják kire kell szavazni *kacsintás*.
Dél-Magyarországon is rengeteg cigány van.Láttam választásoknál írkálták ki a cigányok facebookra már korán reggel, hogy szavaztak már a fideszre, a többi cigány is menjen rájuk szavazni.
Akiknél nincs net, ott meg megoldja ezt a polgármester, nyugi.
Aztán amire nem reagálsz, hogy ott vannak a nyugdíjasok, a külhhoni szavazók, a párttagok, az aktivisták, azok, akik anyagilag profitálnak ebből a rendszerből, a mezőgazdaságban dolgozók, stb stb.Sokan a CSOK, családi adókedvezmény miatt szavaznak.
Te most komolyan úgy gondolod, ezekből nem jönnek ki a szavazatok, vagy másokat akarsz hülyének nézni?
"Te most komolyan úgy gondolod, ezekből nem jönnek ki a szavazatok, vagy másokat akarsz hülyének nézni?"
Adtam én bármi jelét is, hogy kételkedem a Fidesz szavazatszámaiban?
"Dél-Magyarországon is rengeteg cigány van."
Ami nem zárja ki, hogy Észak-Kelet Magyarországon meg jóval több.
"Aztán amire nem reagálsz, hogy ott vannak a..."
Azért nem reagáltam azokra, mert írtál egy baromságot, és azon akadt meg a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!