Az origónál nem unják még, hogy minden nap valami borzalmas rendkívüli fordulat történik Ukrajnában?
Figyelt kérdés
Az elmúlt időben csak azért nyitom meg néha az oldalt, hogy mosolyogjak egy jót a pirossal kiemelt híreiken. Szúrópróbaszerűen többször is megnyitottam és minden egyes alkalommal valami megdöbbentő szörnyűségről számoltak be, ami természetesen mindig az ukránokkal történt. Nem röhejes ez már egy kicsit?2023. júl. 16. 18:30
11/14 anonim válasza:
Magyarország is ott van, hála az idióta kormány 13 éves tevékenységének
12/14 anonim válasza:
Nem unják meg, ott mindennap dőntő fordulat van a háborúban.
Valójában még soha nem olvastam el egyetlen cikküket sem, mert nem az origó nevetséges hazugságaiból akarok értesülni a háboruról.
13/14 anonim válasza:
12-
Akkor olvas baloldali dollármédiát.
Ott mindennap elmondják neked, hogy az Ukránok már megint hatalmasat haladtak előre és szétlőtték az Oroszokat és megöltek 10-20 50- százezer oroszt.
Ja és az Ukránok semmiben sem bűnösök - ők az angyalok!
"Szegények"!
14/14 A kérdező kommentje:
#13: Ez a dollármédiázás 90 IQ fölött ciki szokott lenni. Mindegy, ezt csak zárójelben.
Azokban a médiákban, amiket én olvasok, el szokták mondani mindkét oldal sikereit, illetve kudarcait is. Az origónál ez sajnos nincs meg.
2023. júl. 19. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!