Az origónál nem unják még, hogy minden nap valami borzalmas rendkívüli fordulat történik Ukrajnában?
Én a héten kimozdultam kicsit az átlagos szockörömből, olyan emberek közé akiknek alap hogy úgy melóznak hogy minimálra bejelentve a többi boríték és ezért 2-3 munkakört is betöltenek 1 fizuért.
Már ez eleve döbbenetes. De ez a szektor úgy nyeli a fidesz propagándát, mint kacsa a nokedlit. Fel se fogják hogy a nyomrukért a fidesz a felelős.
Hogy vannak emberek 20-30 eve melóznak gombokért, nyugdíjuk nem lesz...ha betegek lesznek a csaladjuk ha van kell eltartsa őket mert minimálber után a tp az kb 0.
Mégis tolják az lmbtq meg a többi bemagolt marhaságot.
És be kell latni sajnos, hogy ez a Magyar többség. Munka előtt 2 feles meg egy sör....egy undorító munka 8-10 órában minimálra bejelentve.
Meló után 3-4 sör, és eszük ágában sincs kultúrálódni informálódni politikai téren, vagy felősség teljesen dönteni választáson.
Nekik szól a fidesz minden ptopagandája. Nem pedig a kisebbségben lévő civilizált embereknek.
Nem tudom, de én meguntam a(z)
"Borzalmas dolgok jönnek, mindenki meg fog halni"
"Ukrajna elesett"
Stb...
"cikkeket", ezért nem is olvasom az Origot. Nem is újságírás amit csinálnak
"Az is unalmas már , hogy a balibsi EU- propaganda sajtó"
Milyen szerencse hogy Te itt vagy, és megvéded az igazságot!
Több ilyen rendes ember kellene! 🙄
Lehet hogy unják de ez az elvárás a propaganda és a kattintásszám miatt is,rugdoshatják a firkászokat felülről ha nincs meg a nézettség...
Legfeljebb pár év múlva közzéteszik a helyreigazításokat.
A többi pletykalapnál blikk-Bors stb.egyre többször van hogy a Fb-ra már nem is teszik ki a hírt nehogy a kommentelők kijavítsák őket hogy mekkora hülyeséget írtak bármiről.
Szerintem ez inkább végtelenül szomorú... Komolyan nem tűnik fel a fideszeseknek, hogy a propaganda minden fogalmát kimerítő dolgokat csinál minden kormány közeli médium? De nem is kell egy random anonim kommentelőnek hinni, elég régi cikkeket olvasgatni, híradásokat visszanézni vagy rádió műsorokat visszahallgatni.
Igen, pl a köztv baloldali időkben nyílván a baloldal fele hajlott, na de nem az volt, hogy négy évente öt percre hívnak be ellenzékieket, meg ellenség képeket generálnak és ezeket non-stop öntik az emberekre. Meg pl az öszödi beszéd után szétszedték Gyurcsányt, folyamat szó volt róla mindenhol... Akkor azt meg se említem, hogy ellenzékieket és kormánytagokat interjúztatok sűrűn kellemetlen kérdésekkel, manapság meg kérdezni is alig lehet tőlük, kellemetlent meg szinte lehetetlen:D
Na mindegy, nem is tudom mi értelme amúgy fideszeseknek bármit írni, mert úgy is csak egy libsi hülyének fogják az embert tartani... Amúgy megsúgom, hogy én a régi jobbikot imádtam és azon a szinten jobboldali vagyok a mai napig és keresztény aki templomba is jár viszonylag gyakran:)
Az egész arról szól, hogy rettenet" van a világban,mindenki tönkre akarja tenni a magyarokat, és mindenki csakis a rosszat akarja neked(soros,migránsok,Brüsszel Gyurcsány,baloldal) de majd mi megvédünk titeket!! Ez pszichológia.
Nem azt mondom hogy nincsenek a világban szörnyűségek(mindig is voltak), de az ami a fidesz részéről nyomul ezerrel már kb vagy 5 éve az irányított médiából,...hogy mi vagyunk egyedül a ti védelmezőitek/megmentőitek... már 1 kissé túl van tolva. Csak az nem látja ezt,aki nem akarja.
5-
Az a szerencse hogy te itt vagy és nyomod a hazug nyugati propagandát miközben szépen lassan az egész EU a csőd szélére kerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!