Mekkora az IQ-d saját bevallásod szerint illetve melyik a kedvenc pártod?
#13-nak:
Sokáig töprengtem hogy miként próbáljam megértetni veled a különbséget.
Az a nehéz benne, hogy te azt állítottad hogy alacsony az IQ-d, viszont a különbség megértéséhez eleve magas kellene, akkor viszont nem kellene megértetnem, mert tudnád magadtól is. Ez a 22-es csapdája.
Én voltam már minden, csak akasztott ember nem! Most 47 vagyok. Sajnos mindig könnyen felkeltette az érdeklődésemet bármi, de mivel hamar megértettem a dolgok lényegét, ezért hamar tovább is léptem. Voltam én már konyhafőnök a Pizza Hut-ban, termelés-irányító a mekiben, bolti eladó, zöldséges, kb 10 évig bűnöző és sittes felváltva, buszok tárolóterén "mozgató" persze jogsi nélkül, kőműves, burkoló, festő, mélyépítő, és még sorolhatnám.
Minden szakterületen helyt álltam, soha nem buktam le.
Ezen kívül megyeget az assembly programozás, a híradástechnikai műszerészet, ez a kettő a hobbim, az olvasás mellett.
Tudod, a megértés nem ott kezdődik amikor arra a kérdésre, hogy mi a Pitagorasz tétel, akkor rávágod hogy A négyzet+B négyzet=c négyzet.
Arra is kell tudnod válaszolni, hogy: MIÉRT?
Majd akkor mondhatod, hogy ÉRTED.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!