A Fideszesek mikor veszik már észre, hogy Magyarországon a cigányprobléma súlyosabb dolog, mint Franciaországban a négerprobléma?
Franciaországban vannak civilizált négerek, akik folyékonyan beszélnek franciául, tanárok, orvosok, mérnökök, cégvezetők stb.
Itthon hány diplomás cigányt látsz, vagy akár olyat aki tud olvasni?
Nem értem miért kellett kitörölni a válaszom, amikor csak azt írtam le amit a saját szememmel láttam.
Na pont az ilyesmik miatt írom, hogy az oldal tele van DK-s aktivistákkal.
Soha nem fogják belátni. A Fidesz az alja romák v.alagát nyalja, csak egy megvezethető szavazótábort lát bennük. Emlékszem, kb. 2-3 éve romák költöztek a házunkba, ahol akkor laktam, igaz szerencsére csak pár hónapra, és nem is a közvetlen szomszédomba. Üvöltött non-stop a redvás zenéjük, és amikor már több lakó felhívta a ház közös képviselőjét, a gondnokot vagy épp a lakás tulajdonosát, mert nem tudtak pihenni hajnali kettőkor, még fel voltak háborodva, hogy kirakták őket az albérletből. És nem mellesleg a romák nagyobb rasszisták, mint a magyarok. Múltkor is a buszon két cigány szidta a magyarokat "F..sszopó magyar kutyák..." - és hasonlók. Akkor ki is a rasszista? Mi több száz éve befogadtuk őket, pedig nem kértük, hogy jöjjenek ide, ennyi idő sem volt elég az integrálódásukhoz. Még az őshazából, Indiából is kipaterolták őket.
Sokan hasonlítják a négerproblémához a cigányproblémát, de a kettő között nem lehet párhuzamot vonni. A feketék többsége asszimilálódott a francia lakosságba, tudom, mert én jártam Franciaországban több alkalommal is. A mainstream média persze imádja kisarkítani és elferdíteni a dolgokat. Nem szabad hinni nekik.
Amerikába pedig nem szabad akaratukból kerültek a négerek, ezt tudja mindenki, akinek van egy cseppnyi történelmi ismerete. Ott is rengeteg fekete van, aki már csak azért is-alapon kitör a gettó kultúrából, ha másért nem, az ősei emlékére, akik rabszolgák voltak. Ha Amerikában egy fekete kitartóan dolgozik, vagy diplomát szerez, a többi fekete szemében példakép lesz. Itt nálunk, ha egy cigány egyetemre megy, szakmát szerez, dolgozni jár, a többi kiközösíti. Toroczkai László rengeteg cigánysort meglátogatott, azt hiszem az ózdi telepen volt egy cigányasszony, aki elmondta, hogy a kedves fajtársai lemagyarozzák, leparasztozzák, mert két munkahelyen is dolgozik. Szóval ennyit erről. Mondom ezt úgy, hogy vannak roma barátaim, és az ilyen hangoskodó, naplopó, deviáns és bűnöző cigányokat ők is rühellik. Ugyanis miattuk ütköznek ők is nehézségekbe munkakereséskor, albérlet kereséskor.
12: teljesen egyetértenék, de
ha már a történelmi ismeretekre is hivatkozol, biztos tudod, hogy a magyar politika a 20. sz. közepéig nem is tett semmit az integrálásukért, sőt.
"Amerikába pedig nem szabad akaratukból kerültek a négerek"
Ide sem a cigányok, mert ők vándoroltak Európában ide-oda, és ez nekik jó volt, de aztán a Habsburgok erőszakkal letelepítették őket, de persze nem Ausztriába, hanem ide.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!