Mi lesz ha év végére nem lesz 1 számjegyű infláció? Lemond a kormány?
Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 17:45
1/15 anonim válasza:
Ez a kormány?
Ha leszámítjuk hogy hatalmi tébolyban szenvednek és belepusztulnának, ha nem volna semmi hatalmuk, az egységsugarú birkák többségükben még akkor is őket támogatják.
4/15 anonim válasza:
Ráfogja majd Sorosra megy Gyurcsányra, de szerintem meg lesz az egy számjegy ha a világpolitikában nem lesz újabb nagy krízis.
5/15 anonim válasza:
Az ő számításaik szerint majd egyszámjegyű lesz. Amelyik kutató mást mér, az büdös lipsi sorosbérenc ilyesmi. Én már nem várom meg míg a magyar nép észhez tér, ha nem haragudtok, de ha haragudtok is... már megoldódni látszik a külföldi állásom,és életem.
6/15 anonim válasza:
Igen, lemond, elnézést kér az emberektől, és örökre elbujdosik szégyenében ;-)
7/15 anonim válasza:
Majd azt mondják, hogy ők mindent megtettek, de Brüsszel, Soros, migránsok, háború meg dollárbaloldal van.
8/15 anonim válasza:
Nyilván. Orbán szerint egy számjegyű lesz de az RTL szerint bőven meghaladja a 15%-ot.
9/15 anonim válasza:
Létrehozták a következmények nélküli országot. Bármi probléma van, azért mindenki más felelős, csak a csodakormány nem, a birkák meg benyelik ezt.
10/15 anonim válasza:
dolgoztam olyan gazdag országban, ahol akirály mondta meg, mi mennyi...ha 51 fok volt, a királyi meteorológia csak 49 fokot mondott(a király szerint ennyi volt...kész.)
Tehát év végén garantáltan 9% sem lesz az infláció...nálunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!