Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mièrt csak a Mi Hazànk mutat...

Mièrt csak a Mi Hazànk mutat rà arra, hogy mennyi zsidò titkolja a zsidòsàgàt ès ezàltal a filoszemita vilàgunkat?

Figyelt kérdés

2023. júl. 12. 09:56
1 2 3 4 5
 31/43 Alex Fly ***** válasza:
95%

@30: Milyen mandátumukat? 2018-ban sem a mihasznák, sem egyetlen képviselőjük nem szerzett mandátumot! Akkor meg mi keresnivalójuk lett volna a Parlamentben? Ha nem lettek volna már akkor is gerinctelen férge

k, akkor nem veszik el a helyet azok elől, akiket a választók juttattak be...

2023. júl. 18. 17:23
 32/43 anonim ***** válasza:
0%
#31 Szereztek mandátumot, mivel a Jobbikból váltak ki, és a Jobbik szerzett mandátumokat - amelyek részben a későbbi mihazánkosoknak köszönhetők, hiszen ők is rajta voltak a Jobbik által állított listán. Ha nem lettek volna rajta, nem jutottak volna be az országgyűlésbe. És ahogy már többször írtam, bár te egyszer sem fogtad fel, a Mi Hazánk képviselte/képviseli azt, amire 2018-ban a Jobbik hívei szavaztak, nem az azutáni, összegyurcsányozódott Jobbik. Én már csak tudom, mert 2018-ban - utoljára - a Jobbikra szavaztam.
2023. júl. 18. 17:29
 33/43 anonim ***** válasza:
95%

32 - "a Mi Hazánk képviselte/képviseli azt, amire 2018-ban a Jobbik hívei szavaztak, nem az azutáni, összegyurcsányozódott Jobbik."

A rossebet képviselt ott a mihasznák! Amint megkapták a mandátumot leléptek - köztük az én szavazatommal! Ott rohadjanak meg ahol vannak! Soha nem szavaznék ez ilyen Toroczkai-Dúró féle elmebetegekre!

2023. júl. 18. 17:39
 34/43 Alex Fly ***** válasza:
95%

@32: Akkor mégegyszer: a Jobbik juttatott képviselőket a Parlamentbe, az ő listájukon voltak rajta a nácik. Aztán ahogy bekerültek, azonnal kiléptek abból a pártból, amelyik bejutott és csináltak egy sajátot -de a Jobbik mandátumait egyszerűen lenyúlták maguknak.

Szóval milyen gerincről beszélsz azokkal kapcsolatban, akik a politikai karrierjüket rögtön csalással és lopással kezdték -és ezt folyamatosan művelték négy éven keresztül?

2023. júl. 18. 17:45
 35/43 anonim ***** válasza:
0%

#33 Én meg pont hogy Toroczkai, Novák és Dúró Dóra miatt szavaztam akkor a Jobbikra, és ezzel nem vagyok egyedül. Amúgy emlékeztetnélek, hogy a választások után mondott le Vona, utána indult Toroczkai a pártelnöki székért, és miután veszített, kizárták. Tehát vagy tévedsz, vagy hazudsz, mert nem ő lépett le. Az más kérdés, hogy előbb-utóbb valószínűleg magától is kilépett volna, mert benne több gerinc van annál, hogy gyurcsánnyal közösséget vállaljon.

#34 Akkor még egyszer: a Jobbik listáján voltak rajta a magyar hazafiak, tehát a Jobbik nekik is köszönheti a mandátumait. És ahogy már az elvtársadnak is írtam, NEM Toroczkai lépett ki, hanem kizárták a Jobbikból, amely elárulta a nemzetet és szembeköpte a szavazóit rögtön a választások után. Szóval milyen gerincről beszélsz azokkal kapcsolatban, akik a politikai karrierület csalással és lopással fejezték be, de azóta is ezt művelve vegetálnak?

2023. júl. 18. 17:51
 36/43 anonim ***** válasza:
82%

Elbeszeltek ti ketten egymas mellett.

A lenyeg, hogy a zsebnaci-szalonnaci Jobbik neonacinak indult, majd a szavazatok novelese erdekeben egyre konszolidalodott, es vegul Vona lemondasa elott kb 1 evvel kitalalta a "neppartosodasi fordulatot".

Na most emiatt sok kisnyilas arulonak tartotta a Vona-fele vokalat es igy Vonaekat tekintik arulonak, nem a Torockai-fele fenntartott kisnyilas vonalat. Vegulis az o szemszogukbol jogos, hogy arulonal tekintik Vonat, ha mast kaptak, mint amiert tamogattak oket a szavazataikkal...

2023. júl. 18. 21:21
 37/43 Alex Fly ***** válasza:
20%

@36: igaz. De még ez sem a teljes igazság...

Anno a Jobbik a volt csurkista MIÉP maradványa és a fideszes polgári körök összeolvadásával jött létre kifejezetten Gyurcsány ellen, mint a fidesz nácitagozata -pont mint a mihasznák. A fordulat pedig a "G-nap" után következett be, amikor a Jobbik önállósodott és szakított a fidesszel -ezzel együtt a fidesz által neki kijelölt szélsőséges radikalizmussal. Innentől lett aztán a Vona-féle néppártosodás, ami az önálló politizálás feltétele volt. A r4égi jobbikos keménymag viszont maradt volna a fideszes-náci ideológiánál, ezért a Jobbikból kiválva állampárti támogatással újjáalakították a fidesz nácitagozatát, ezúttal "mihazánk" fedőnéven. De ugyanaz a fővárost felforgató, autókat gyújtogató szélsőséges csürhe maradt, akik 2006-ban Orbán utasítására puccsot kíséreltek meg az akkori kormány ellen.

2023. júl. 18. 22:23
 38/43 anonim ***** válasza:
56%

Sok, magát "magyar hazafinak" hazudó csavargó kezdte lopott mandátummal a karrierjét!

A Mi Hazánkra semmi szükség nincs!

Sem a MIÉP, sem az ős-Jobbik nem tudott értéket letenni az asztalra, a csökkent képességű Toroczkai sem fog! Csak kárt ne csináljanak...

2023. júl. 19. 01:45
 39/43 anonim ***** válasza:
30%
#38 A ma létező pártok közül csak a Mi Hazánk tett valamit a magyar emberekért.
2023. júl. 19. 07:53
 40/43 Alex Fly ***** válasza:
66%
@39: mit? A magyar emberek ellen viszont valóban tett: hatalomban tartja a jelenleg is uralkodó rezsimet...
2023. júl. 19. 08:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!