A fideszesek miért nem látják be, hogy a képességek
fejlesztésével átláthatnak a fidesz hazugságain és
felnött, kritikus, gondolkodó tagjai lehetnek a
társadalomnak?
Figyelt kérdés
Gyerekkorban az intelligencia fejleszthető, de idősebb korban pedig az olvasottság növekedésével párhuzamosan csökken a fidesz támogatottsága.
A melegek konverziós terápiának való alávetése pár kérdéssel alább adta az ötletet, biztos a kérdést kiíró fideszes lesz az első jelentkező a műveltség és olvasottság növelésére, ha már az IQ nem változik pozitív irányba felnőtt korban sajnos.
Ezzel a társadalom és az egyén is csak nyerhet, támogatni kellene, de valószínűleg az ellenlobbi erősebb lett.
1 Tudod én a logika után megyek és valahogy nem jött át a soros meg a brüsszel. Ami átjön, hogy a közmédia soha egy rossz szót nem szól a kormányra, minden jó minden nő sőt, rekordok rekordok hátán. A másik oldal meg csak hazaárulókból áll. Tudod az ehhez hasonló sztorikat még gyerekként vettem be, de azok mesekönyvekben voltak. Szóval én nem az ellenzéket figyelem, ők az eszköz, hogy a velejéig korrupt hazaáruló mocskokat valahogy eltűntessük a hatalomból, mert már eddig is felért a tevékenységük egy tatárjárással sajnos...
2023. júl. 10. 22:19
4/19 anonim válasza:
Azt a kérdést én írtam ki, sajnos már törölték. Igazából én sem hiszem, csak jó trollkodás, az LMBTQ témával lehet legjobban lejáratni a baloldalt. 😛
2023. júl. 10. 22:20
5/19 anonim válasza:
Persze, mert a tájékozatlan, iskolázatlan ember elhiszi, hogy sorosgyurcsánybrüsszel és ez kell a következő 2/3.-hoz.
2023. júl. 10. 22:22
6/19 anonim válasza:
Tehát nem látsz át az ellenzék hazugságain, világos. És teljesen torz módon érzékeled a valóságot is (tatárjárás és hasonlók). Ha fejlesztenénk a képességeiden, talán javíthatnánk ezen. Megfelelő díjazásért vállalnám.
2023. júl. 10. 22:24
7/19 anonim válasza:
"LMBTQ témával lehet legjobban lejáratni a baloldalt"
Értelme? Mit akarsz rajtuk lejáratni, labdába nem rúgnak.
Vészhelyzeti kormányzással teszi tönkre a csüngőhasú az országot.
Mi lesz jobb a baloldal lejáratásával?
(szerintem magadat járatod le)
2023. júl. 10. 22:27
8/19 A kérdező kommentje:
8
Azért írkálsz csak ilyeneket, mert hiányzik néhány könyv, pár daran vers az olvasottságodból. Mit veszíthetsz?
"Ezzel a társadalom és az egyén is csak nyerhet"
Ezt írta ki az #5 is, látod szegény olyan jól megtanulta az orbáni leckét, hogy az ellenfél lejáratása a cél, nem a tények, objektivitás hasonlók :D
Úgy féltek egy kis olvasástól mint orbán a szentelt víztől :DDD
2023. júl. 10. 22:29
9/19 anonim válasza:
Én átlátok a fidesz hazugságain, és kampányán, én nem az itt minden kérdésnél előkerülő "prüsszel" téma miatt szavaztam oda. Elég volt megnézni a másik oldalt is, és elolvasni a programot, megfigyelni, hogy hogyan viselkednek egymással, és lehetett tudni, hogy esélytelenek. Szét is esett az összefogás 1 perc alatt, élőben le is adta a tv.
2023. júl. 11. 07:31
10/19 anonim válasza:
A fideszesek menthetetlenek , ràjuk nem vonatkozik hogy lehetne őket fejleszteni mert annyira alja szinten vannak. Viszont mivel a sok agyhalott van többségben és megszavaztàk így elfogadom a döntésüket. Szerencsére ha baj lesz úgyse én szìvok rá hanem ők 😄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!