Van olyan párt, ami nem csak a családosokkal foglalkozik?
Még az ellenzéki médiában is csak a családossal foglalkoznak.
Jaj, megszigorítják a CSOK-t, hogy még ez ingatlanár növekedést eredményezhet, miből fog egy családos hitelt kapni?
Könyörgöm, ki a f-szt érdekel?
Az egész lakhatási válság a családtámogatások miatt alakult ki, de továbbra is azokat kell sajnálni, akik az állam pénzén nem jutnak lakáshoz?
Mi van azokkal, akiktől minden lehető adót vontak eddig is, velük ki foglalkozik?
Az emberek egy része nem akar családot vagy nem lesz nekik valamiért, velük ki foglalkozik?
Ők is fizetnek adót, és nekik is vannak vágyaik!
a fidesz pl a 25 éven aluliakat felmentette egy adó alól, szóval a 25 évesek nem család így a nem családosokkal is foglalkozott.
emellett a nyugdíjjasokat pénzeli még
A Momentum, a Párbeszéd kifejezetten a szinglik, melegek, tudatosan gyermektelenek stb. pártja. Ők tényleg nem a családosokkal foglalkoznak.
A DK már inkább igyekszik gyűjtőpárt lenni, ezért szükségszerű, hogy a családosokat is meg akarja szólítani. Egyébként családosok nélkül választást nyerni kb. lehetetlen. Náluk talán csak a nyugdíjasok lényegesebbek választási szempontból.
Ja a 25 év alatti, aki, amint 25 lesz majd csinálja a pénzért a gyereket, folytatják azt, amit eddig is csináltak!
25 év feletti, felnőtt emberekről beszélek, akik semmi támogatást nem kaptak soha!
Persze, mindenki más arra született, hogy őket eltartsa, nem?
Nem tudom, én nem tudom sajnálni őket.
Ha valakinek nincs pénze gyerekre, akkor ne vállaljon!
Vagy lakjon a szüleinél családostúl, ha ennyire felelőtlen.
De vannak családok, ahol 5-en laknak egy szoba-konyhában!
Én mikor gyerek voltam, nem volt egy ideig szobánk, még nem, készült el a tetőtér!
De ilyen kommenteket olvasok, hogy nem fér el 60 nm2-en 5 ember.
Akkor minek csinál annyi gyereket?Most másnak se kényelmes a szüleivel lakni, de ez van, nekik ki ad ingyen pénzt?
Mert, akinek gyereke van, azt miért kell?
Ezzel az erővel elvehetnénk a gazdagok pénzét, mert másnak kevés van!
Van állami iskola, orvos (bár a színvonala pocsék), na de erről szól a kapitalizmus, hogy aki jobban akar élni, tegyen érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!