Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A woke Amnesty miért provokálj...

A woke Amnesty miért provokálja a normalitás képviselőit az LMBTQ-propagandával pl. padfestés?

Figyelt kérdés

Mikor lesz már végre vége a homoszexuális propagandának?

Miért nem marad magánügy, hogy ki kihez vonzódik?

Még jó, hogy nem ők a többség.

2023. júl. 10. 20:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
22%
Igazad van 13-as. Látszik sajnos, hogy sok degenerált, alacson intelligenciájú embertársunk, annyira kiprolisodott, hogy a különbséget sem ismeri fel, véletlenül, vagy szándékosan.
2023. júl. 11. 08:43
 12/29 anonim ***** válasza:
60%

A TÉNYLEGES provokáció az ujkeletű lmbt-ellenes könyvcsomagolósdi, hiszen ennek tényleg csak annyi értelme van, hogy hergeljék az embereket az embertársaik ellen, és morálisan megbélyegezzék a nagy büdös semmiért ezeket az embereket.

Szivárványra festeni valamit a szolidaritás nevében NEM provokáció, sosem volt provokáció és sosem lesz provokáció, hiszen ennek nincs áldozata lol. Senkit sem ér az ég világon semmilyen hátrány abból hogy néhány pad szivárványszínű. Ha ez provokáció, akkor MINDEN provokáció, hiszen a (hetero) szexualitás mindenhol jelen van - akkor is, ha nem tűnik fel itt senkinek.

A provokáció szó definíciója nem az, hogy "a világon minden, ami a szúrja az én saját hülye retardált szememet",ezt pedig jó lenne ha végre felfogná az átlag jobbos csőcselék.

2023. júl. 11. 10:10
 13/29 anonim ***** válasza:
Míg a "szivárványos pad" lmbtqpstb bálványnak, jelképnek, mérföldkőnek, vagy nevezzétek aminek akarjátok, tekintitek és az amnesty is beleáll ebbe mint szodomalobbit hirdető akció. Addig ez provokálás. Senki sem kíváncsi rátok. Persze ha hangsúlyozzázok, mutogatjátok magatokat, akkor ne csodálkozzatok a válaszon sem. Ez provokáció. Míg a padok egységesek voltak nem volt megkülönböztetés. Ezzel most kihangsúlyozzátok, hogy van...tehát provokáltok.
2023. júl. 11. 10:43
 14/29 anonim ***** válasza:
#16 Tegyük azt fel, hogy mondjuk transznemű vagyok, vagy meleg, stb. Amennyiben van tehetségem mondjuk színészkedésben. Szabad filmben szerepelnem, vagy propaganda már a jelenlétem is?
2023. júl. 11. 10:59
 15/29 A kérdező kommentje:

Ha rajtam múlna, én betiltanám a Pride-ot.

Elvileg egy keresztény ország vagyunk, ahol a Pride-nak semmi keresnivalója nem lenne!

Éljen a normalitás!

2023. júl. 11. 13:40
 16/29 anonim ***** válasza:

17#

Attól függ, milyen kontextusban.

2023. júl. 11. 14:05
 17/29 anonim ***** válasza:
Igen! Amíg nem propagálod a ferdehajlamaid.
2023. júl. 11. 14:20
 18/29 A kérdező kommentje:

Nincs transzneműség.

Aki férfiként nőnek képzeli magát vagy fordítva, az mentálisan beteg.

Én bűntetném az átopetáltató orvosokat.

2023. júl. 11. 14:25
 19/29 anonim ***** válasza:
65%

uooouhguuu a Coca Cola reklám igazából provokáció a melegek felé, mert hetero emberek vannak benne, márpedig ez a szexualitás nyilvános kiélése!

A náci lobbi így próbálja szubliminálisan hinteni a homofóbiát, hiszen így nem csak a Coca Cola van reklámozva, hanem a melegelnyomó heteroszexuális életvitel is!!

2023. júl. 11. 15:13
 20/29 anonim ***** válasza:
Az is provokacio...közel keleten nincs "szivarvany cola"🙂👍🏻
2023. júl. 12. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!