A woke Amnesty miért provokálja a normalitás képviselőit az LMBTQ-propagandával pl. padfestés?
Mikor lesz már végre vége a homoszexuális propagandának?
Miért nem marad magánügy, hogy ki kihez vonzódik?
Még jó, hogy nem ők a többség.
A TÉNYLEGES provokáció az ujkeletű lmbt-ellenes könyvcsomagolósdi, hiszen ennek tényleg csak annyi értelme van, hogy hergeljék az embereket az embertársaik ellen, és morálisan megbélyegezzék a nagy büdös semmiért ezeket az embereket.
Szivárványra festeni valamit a szolidaritás nevében NEM provokáció, sosem volt provokáció és sosem lesz provokáció, hiszen ennek nincs áldozata lol. Senkit sem ér az ég világon semmilyen hátrány abból hogy néhány pad szivárványszínű. Ha ez provokáció, akkor MINDEN provokáció, hiszen a (hetero) szexualitás mindenhol jelen van - akkor is, ha nem tűnik fel itt senkinek.
A provokáció szó definíciója nem az, hogy "a világon minden, ami a szúrja az én saját hülye retardált szememet",ezt pedig jó lenne ha végre felfogná az átlag jobbos csőcselék.
Ha rajtam múlna, én betiltanám a Pride-ot.
Elvileg egy keresztény ország vagyunk, ahol a Pride-nak semmi keresnivalója nem lenne!
Éljen a normalitás!
17#
Attól függ, milyen kontextusban.
Nincs transzneműség.
Aki férfiként nőnek képzeli magát vagy fordítva, az mentálisan beteg.
Én bűntetném az átopetáltató orvosokat.
uooouhguuu a Coca Cola reklám igazából provokáció a melegek felé, mert hetero emberek vannak benne, márpedig ez a szexualitás nyilvános kiélése!
A náci lobbi így próbálja szubliminálisan hinteni a homofóbiát, hiszen így nem csak a Coca Cola van reklámozva, hanem a melegelnyomó heteroszexuális életvitel is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!