Az ellenzék miért támad és ellenez mindent ami alapvetően a normalitást és a biztonságos életet szolgálja?
Értem én, hogy az EU-nak akarnak tetszelegni akik minden devianciát támogatnak a PC jegyében, de hogy akarnak így választást nyerni?
A magyarok többsége nem akar migrációt -> ők akarnak
A magyarok többségének a töke tele van az LMBTQ propagandával -> ők csak nyomatják
A szexualitás - magánügy
A menekült - sgítségre szoruló ember
Az ellenzék - igyekszik tisztességesebb lenni a a faszita hatalomnál.
Ízlelgesd e szavakat.
szexualiás - Kaleta, Szájer ügy
menekült - migráncs
ellenzéki - lopást gátló, akadékoskodó személy
Azért fizetek adót kedves hármas, hogy az állam tegye a dolgát. Például ételt, fedelet adjon a rászorulóknak.
Ha elfogadsz egy hasonló tanácsot, te meg tanulj némi tisztességet. Ha már arra is alkalmatlan vagy, hogy a szegény emberrel szolidáris legyél.
"Akkor ha ennyire segíteni akarsz a menekült emberen akkor fogadj be párat a saját lakásodba"
Már többször olvastam ezt a megnyilvánulást, ti egyébként ezt komolyan gondoljátok? Tényleg azt hiszitek, hogy ha valakin segíteni akarunk akkor azt a saját házunkba kell befogadni? Ha valaki a kutyákon akar segíteni, fogadjon be a lakásába 50 kóbor kutyát ahelyett hogy elvinné a menhelyre vagy támogatná új menhely létrehozását? (Igen, kutyák között is van agresszív, főleg azok között akiket már bántottak vagy elhanyagoltak korábban)
Ne hülyéskedjetek már, lehet butaságokat írkálni meg veszekedni a másikkal, de azért van egy határ :D Ekkora marhaságokat felesleges is leírni...
Az emberek többsége nem akar migrációt ők akarnak, ha akarnak is, nem beszélnek róla, tudják hogy szavazatokat vesztenének.
LMBTQ- azért elég sok homokos van Magyarországon,vagy aki megcsalta a párját az mind rájuk fog szavazni.
6 "Magyarország végre munkaalapú társadalom legyen."
akkor menj dolgozni 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!