Orbán Viktor CPAC 2022-es beszédén sokan voltak & fontos is volt, hogy a normalitás utolsó esélyét megragadjuk. Miért hazudik a ballib sajtó?
Ennyire ostobának nézi a balliberális sajtó, hogy azt higyjük 25-en hallgatták a magyar Miniszterelnököt? Teljesen nyílvánvaló a hirhamisítás [link]
Nagyon fontos, hogy megjelenjen a CPAC konfenernecián a nemzeti értékrend, mert a világ most erre sokkal jobban figyel, mint Orbán Viktor itthoni beszédeire. A nyugat elsüllyed a neoliberális fertőben (BLM, LMBTQ érzékenyítés, iszlamosodás) miközben folyamatosan cenzúrázzák a híreket. Ilyenkor meg kell jeleníteni a normális emberi értékeket és el kell juttatni a világon mindenhova, míg nem lesz késő! A CPAC konferencia erre ideális. Én magam szívesen adom az adómat és mások adóját bele, mert borotvaélen táncol az emberiség (fehér ember). Lehet ez az utolsó lehetőség. Ezt nem megragadni vétek
2& Fáj nekik a beszéd tartalma ez világos, de ettőlmég nem kellene hazudni.
3& nem hazudik a kormány médiája. Az általam linkelt videokon valóban Orbán beszél a CPACEN
"Én magam szívesen adom az adómat és mások adóját bele"
A kommunisták is szerették a saját ideologikus hülyeségeikre költemni mások adóját. :)
Fejtsd már ki kérlek, hogy az emberiség mióta egyenlő a fehér emberrel. :D
(De csak óvatosan, nehogy még véletlenül azt higgyék, hogy a Fidesz egy náci párt)
"Én magam szívesen adom az adómat és mások adóját bele"
Ez aljas, de tetszett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!