Van ebben a cikkben csúsztatás, hazugság? Ha igen, mi az?
Eddigi tapasztalataim alapján inkább hiszek az Ellenszél-nek, mint Gulyás Gergelynek.
Utóbbi a nagy ember ... propagandájának a része. Nehezen képzelhető, hogy az igazságot mondaná azzal szemben, amit mond neki.
A linken van egy videó. Egy angolul értő embernek kéne meghallgatnia, és akkor egyértelműen eldőlne, hogy az Ellenszél-nek vagy Gulyás Gergelynek van-e igaza.
Sajnos én nem vagyok angolul értő, így nem tudom ezt megtenni.
A videóban ugyanazt mondják, amit a cikkben írnak. Az áthelyezés nem kötelező,
a szolidaritás kötelező, tehát gondolom kivenni a részt a menekültügy megoldásában. És felhozza Lengyelországot, ahol 1 millió ukrán menekült van, tehát az ország ebből a szempontból nyomás alatt van, gondolom nem várható, hogy befogad máshonnan is.
Nem tudom, mit kommunikált Orbán, a cikk szerint azt mondta, nem kell menekültet befogadni, de a szolidaritás kötelező elve miatt a cikkíró szerint mégsem mentesült a kötelezettség alól.
Köszönöm szépen.
Ezek szerint megvan a kérdésre a válasz.
5
Pontosan azt mondja, amit a cikkben írnak. Nem kötelező, hanem szolidáris alapú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!