Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted ez értelmes indok a...

Szerinted ez értelmes indok a fidesz mellett?

Figyelt kérdés

Egy ismerős ezzel indokolta fideszre adott szavazatát:

"Jobb a biztos rossz, mint a bizonytalan"

2023. júl. 9. 23:21
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
30%

"Jó, én annak hiszek amit én olvastam nyugati híroldalakon. Van kis kezecskéd, használd a google-t te is."

Ez érvelési hiba.

De, egyébként, én meg annak hiszek, ami az ENSZ jelentésekben és megbeszéléseken szerepelnek.

Szóval "van kis kerecskéd, használd a google-t te is".

"Mindig arról olvasok a telexen, hvg-n, és a nyugati oldalakon, hogy az oroszok mennyire gyengék, és akkor így törnek világuralomra szerinted...oké, itt befejeztem, ez már rögeszme."

Lol, te szellemi fogyatékos vagy? :DDDD

Az oroszok nem erősek, de egy kisebb ország egyedül nem sok mindent tudna kezdeni. Ahogy látjuk egész Ukrajnát nem tudják jelenleg elfoglalni, viszont a háborúpárti fidesz azt szeretné, ha ezeket a területeket az oroszok megkapnák.

Ha az oroszok akárcsak 1 métert foglalnak el így minden évben, akkor egy idő után egy birodalomról beszélhetünk.

Nem olyan bonyolult ez, mindenki fel tudja fogni, akinek van agya. Szóval lássuk, hogy neked van e.

2023. júl. 13. 09:27
 32/60 anonim ***** válasza:
40%

31

Érvelési hiba. Amit állítasz, bizonyítsd.Nekem az kevés, hogy te ezt magadtól így találtad ki.

2023. júl. 13. 20:46
 33/60 A kérdező kommentje:

32

Te a légy vagy a trágyadombon.

Neked bizonygassa a méhecske, hogy a méz jobb a szarnál?

Hát képtelen vagy otthagyni a szarkupacot egy pillanatra is, hogy megszagold a mézet. Az ilyennek nem érvek kellenek, mert az lepereg.

2023. júl. 13. 20:56
 34/60 anonim ***** válasza:
40%

33

Oké, akkor amit állítottál, az nem így van aníg nem bizonyítod hiteles forrásokkal.

2023. júl. 14. 07:25
 35/60 A kérdező kommentje:

34 Nem érted.

Neked nem lehet bizonyítani semmit, ami a hiteddel ellentétes.

Pusztán hízeleg neked, hogy valaki foglalkozik veled.

A lélegeztetőgép biznisz egy olyan alapvető esete a költségvetési csalásnak, ami egyszerűen vitán felül áll. Mind a beszerzése, a gépek alkalmatlansága, a 10x rendelt mennyiség bizonyíték. De neked ez mégsem elég, akkor miért nincsenek elítélve ugye, hangzik az ellenválasz.

Attól, hogy egy rendszer saját magát védi, még nem magyarázat arra, hogy te miért nem nyitod ki a szemed. Ezeket a bűnöket majd az utókor fogja kimondani meg azt is, milyen vak volt a társadalom egy része.

2023. júl. 14. 07:39
 36/60 anonim ***** válasza:

35

A hitet ne keverd ide, mert ez nem vallási kérdés. Én abban hiszek ami hivatalos forrásokkal alá van támasztva. A te saját elképzeléseid finoman szólva sem mérvadóak.

"A lélegeztetőgép biznisz egy olyan alapvető esete a költségvetési csalásnak, ami egyszerűen vitán felül áll. Mind a beszerzése, a gépek alkalmatlansága, a 10x rendelt mennyiség bizonyíték. De neked ez mégsem elég, akkor miért nincsenek elítélve ugye, hangzik az ellenválasz."

Ennek utána olvastam, és ott nem csalás volt, hanem egyszerűen sokba kerültek, mert ezek a gépek bárhonnan nem beszerezhetőek, és a covid alatt felverték az árukat a gyártók. A ballib médiumok is olyan cikekket hoztak le amik ilyen szavakkal voltak tele: vélhetően, állítólag, előfordulhatott, meglehet...tehát csak spekuláltak, konkrét bizonyítékkal nem tudtak előállni. De ha már hitről van szó, az ilyen csúsztatások ezek szerint beleférnek a te kikezdhetetlen ellenzéki hitedbe.

De ha már szemkinyitás, pl migráció terén mit kellett volna meglátnom 2015-től kezdve?

2023. júl. 14. 08:15
 37/60 anonim ***** válasza:
100%

"Érvelési hiba. Amit állítasz, bizonyítsd.Nekem az kevés, hogy te ezt magadtól így találtad ki."

Nem az.

Te még azt sem tudod, hogy mi az érvelési hiba.

Egy érv lehet érvelési hiba, egy állítás nem.

Egyébként én hoztam bizonyítékot. Olvasd szépen vissza, ha nem sikerült felfogni.

"A ballib médiumok is olyan cikekket hoztak le amik ilyen szavakkal voltak tele: vélhetően, állítólag, előfordulhatott, meglehet...tehát csak spekuláltak"

Mármint a független média, és nem azért tették, mert nem egyértelmű, hanem mert jogilag támadható.

Ha te államként akarsz venni lélegeztetőgépet, és hirtelen az állam egyik haverja létrehoz csak erre egy céget, majd érdekes módon azon a cégen keresztül többszörös túlárazással lehet gépeket venni, akkor szerinted mi történt?

A cég megvette piaci áron, túlárazva pedig tovább adta az államnak. A hasznot meg zsebre tette.

Ez bizony az ország meglopása.

2023. júl. 14. 10:14
 38/60 A kérdező kommentje:

36

Ha mindezt elfogadom, amit írtál, akkor is ott van a 10X mennyiség.

Arra mi a válaszod??

Az más kérdés, hogy a németek sokkal olcsóbban vettek a célre tökéletesen alkalmas lélegeztető gépeket.

2023. júl. 14. 12:03
 39/60 anonim ***** válasza:
53%

37

"Mármint a független média"

Remélem nincs belőle gond, hogy ezt nem hiszem el. Ha még is gond van belőle, hát akkor sem.

"A cég megvette piaci áron, túlárazva pedig tovább adta az államnak. A hasznot meg zsebre tette."

Erre kértem forrást.

2023. júl. 14. 23:57
 40/60 anonim ***** válasza:
100%

"Remélem nincs belőle gond, hogy ezt nem hiszem el."

Akkor lehet bizonyítani, hogy nem az.

"Erre kértem forrást."

Tehát hazudtál, mivel azt állítottad, hogy elolvastad a cikkeket az ügyről. Így miért adjak forrást? Majd arról is azt hazudod, hogy olvastad és ismételgeted a hülyeséged.

Tehát akkor kezdjük onnan, hogy elismered az összes hazugságod, amit eddig itt leírtál és akkor adok forrást.

2023. júl. 15. 06:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!