Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzéki szavazóként támogato...

Ellenzéki szavazóként támogatod az EU által javasolt migránskvótát és a migránsok szétosztását amely Magyarországot is érintené?

Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 15:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

19

Kérdés: Fordíthatták volna lopásra? Tudtommal NEM. Mégis arra fordították. Erre mondtam, ha az EU csak kilátóra adta volna (de nem így volt) és ők valódi felzárkózásra használják, mellettük lennék.

2023. júl. 8. 23:32
 22/30 anonim ***** válasza:
45%

Szíves elnézésedet kérem, amiért politikailag függetlenként veszem a bátorságot a válaszadásra, - nagy divat lett diszkriminatív stílusban kiirkálni ide kérdéseket...

Nem támogatom a szétosztást, - viseljék gondjukat azok, akik beengedték őket és még fel is bátorították arra az illegális bevándorlókat arra, hogy országokat vegyenek birtokba.

Ha összefosom magam, akkor nem csöngetek be én sem egy N. szomszédomhoz, hogy ugyan, legyen olyan kedves és mossa már ki a szaros cuccaimat!

Egyék meg az idióták, amit főztek maguknak!

2023. júl. 10. 19:27
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

22

Elképzelem az 56 korabeli NYUGATot, amikor a sok magyar migránsra ugyanezt mondják :D

Ne keverd az illegális migrációt az üldözöttekkel. Itt sem illegális migránsokról van szó. Annak idején sem mindenkinek lett meghirdetve, hogy az EU majd segít (ugye háború volt), de ezt kihasználták mások is, akik a jobb élet reményében indultak útnak. Attól még a szándék nem rossz. Hatékonyabban fognak szűrni ennyi. Mondjuk azok sem különbek, mint pl a magyar vendégmunkások, akik idővel elfelejtenek hazajönni.

És dolgoztam külföldön, volt afgán és szíriai melós is. Ugyanúgy dolgoznak.

2023. júl. 10. 19:59
 24/30 anonim ***** válasza:
63%

23#

A magyarok nem invazív csoport, akik kvázi időzített bombák, mint a muzulmánok, négerek.

Utóbbiaknak sem etnikai,sem kulturális szempontból sincs köze a kontinenshez, nem őshonosak.Nem valók ide.

2023. júl. 11. 14:10
 25/30 anonim ***** válasza:

24

Előbújt a náci!!! :DDD

Volt néger (elefántcsonparti), afgán muzulmán de szíriai munkatársam is. És dolgoztak képzeld el. Meg volt magyar, aki jött a közvetítőtől, majd délben már ment is. Mindez ausztria.

Csak az ilyen ostobákat a gondosan kiválogatott kép és videóanyagokkal agymosták.

2023. júl. 11. 15:39
 26/30 A kérdező kommentje:

Téged meg le kellene költöztetni egy cigány sorra és amikor 2 hónap után már annyira terrorizálnak és meglopnak téged, hogy sírva könyörögsz, hogy csak had költözz már vissza a normális helyedre, akkor közölni, hogy "hát nekem van cigány kollégám aki normális, mi a gond?" maradj csak.

Az ilyen kivételekkel példálózni elég gyenge. Senki nem mondta, hogy nincsenek képzett szakemberek muszlimokból legyen az szír, afgán bármi, itt arról van szó, hogy a hajókon érkező összezsúfolt 100 darab 20-30 közötti férfi nem éppen agysebész, és nem dolgozni jön ide hanem élősködni és ha úgy tartja kedve és megkívánja az utcán a feleséged vagy anyukádat akkor felpróbálni egy menetre.

2023. júl. 11. 16:50
 27/30 anonim ***** válasza:

26

De jól indormált vagy a bevándorlókról! Nem semmi! M1?? TV2?? Mandiner?? Origo??

A nyugat befogadó, mert aki elfogadja a nyugati értékeket és betartja a törvényeket, az hasznos tagja lesz a társadalomnak és a gyermekei is.

Aki nem, azt meg kirakják és ennyi. Ugyanez igaz akkor is, ha magyarként mész ki szopkodni a szociális rendszert, meg ha afrikaiként is.

Amit az utolsó sorban írsz, egyértelműen fidesz propaganda. Szerintem több nőt erőszakoltak fehérek, csakhát az nem hír ugye a fidesznek, ha épp az idegengyűlöletre építi a politikáját.

Aztán hozza be a külföldieket dolgozni egyébként ugyanúgy, mint a nyugaton, csak itt azzal a céllal, hogy a multinak meglegyen az olcsó munkás ne menjen el. Sokan oly sötétek akár az éjszaka

2023. júl. 11. 17:13
 28/30 A kérdező kommentje:

"M1?? TV2?? Mandiner?? Origo??

Semelyik, csak a valóság, egy példának Párizs utcái és nem csak most amikor őrjöngenek az általad pesztrált migrik hanem akkor is ha elmész oda csak nyaralni és körbe nézel.

"A nyugat befogadó, mert aki elfogadja a nyugati értékeket és betartja a törvényeket, az hasznos tagja lesz a társadalomnak és a gyermekei is."

Csak éppen nem fogadják el a nyugati értékeket és nem tartják be a törvényeket. Ez itt a probléma, te tényleg nem látod ezt?

Nem kell összekeverni egy akármilyen országból érkező akármilyen vallású munkavállalót aki papírokkal érkezik azzal a tömeggel akik papírt elobálva, életerős férfiként, nők nélkül jönnek és ha kell illegálisan próbálnak bejutni, na nem azért, hogy gyorsan munkába álljanak, hanem tisztában vannak vele, hogy majd szépen eltartja őket az állam, szállásolja és eteti őket.

"

Aki nem, azt meg kirakják és ennyi. Ugyanez igaz akkor is, ha magyarként mész ki szopkodni a szociális rendszert, meg ha afrikaiként is."

Dehogy rakják ki őket, nem is tudják és nem is akarják jelenleg. Az meg ismételten szégyen, hogy te dolgozni kiérkező magyarokat hasonlítasz ezekhez az alpári állatokhoz.

"

Amit az utolsó sorban írsz, egyértelműen fidesz propaganda. Szerintem több nőt erőszakoltak fehérek, csakhát az nem hír ugye a fidesznek, ha épp az idegengyűlöletre építi a politikáját.

"

Nos ezek sajnos tények, bár elég butának tűnsz a leírtak alapján, de ha tudsz angolul akkor javaslom felkeresni a statisztikákat ezzel kapcsolatosan, pl. Svédország kapcsán. De biztos ott is a Fidesz propaganda van.

Sajnos itt te vagy olyan sötét mint az éjszaka csak nem veszed észre, pont ezen apró baki miatt, hogy sötét vagy és úgy szívod magadba a balos propagandát mint szivacs a vizet.

2023. júl. 11. 17:28
 29/30 anonim ***** válasza:

28

Egyértelmű, hogy a megyehatárt nem hagytad el, fidesz propagandából viszont jeles!

Én nem javítom ki már a baromságaid bocs.

2+3x2=?

Jössz te, és azt mondod, hogy 12

Én meg, hogy 8.

Elmagyarázom a műveletek sorrendjét, de te viszed tovább a magadét. Jó, akkor 12, nem méltó nekem a baromságaidra tovább reagálni, az eddigieket is megbántam. Tűnjek butának inkább, de csak a te szemedben. győztél

2023. júl. 11. 17:51
 30/30 A kérdező kommentje:

Jólvan, látom, hogy kár vitatkozni veled, meg vagy győződve a hülyeségedről.

Abban biztos vagyok, hogy több országban jártam mint te, szóval nem, hogy a megyehatárt hagytam el többször, de az országhatárt is.

De látszik is az értelmiszínvonalad az írásképeden és a mostani gyenge matematikai példádon is.

Élj tovább csőlátással. De ha egyszer a te általad támogatott és áhított párt kerül hatalomra akik ezeket az ártatlan dolgozni akaró és rendes migránsokat befogadja, illetve nyugatról is átveszi őket, akkor remélem téged és/vagy a családodat fogják kezelésbe venni nem más ártatlan embereket akik ez a hülyeség ellen voltak.

Tudod mint mikor az egerek beengedik a kigyót a ketrecükbe, hiába látták már a szomszéd ketrecekben, hogy felfalja őket a kigyó.

2023. júl. 11. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!