Tele lesz ezután migránsokkal Magyarország?
Már most is tele van.
Több tízezer vendégmunkás be, multik gyárai be és munkavállalói jogok gyengítve, migránsokat behozó külföldi embercsempészek pedig szabadon engedve. Ez Magyarország.
Menekülteket fogadnak be. Nem illegálisakat.
Ha, a telepítés bejön, abba is bízom, " visszamennek ". Nem vagyunk célország, mert itt dolgozni kell... a megélhetésért.
5, mi csak azt nem értjük, hogy 2015ben, mikor mi mondtuk ezt, akkor egy egész plakátkampány volt rá felhúzva, hogy, ha idejösz, akkor mi már Londonban mosogatunk.
Ha 8 év kell a jobboldalnak, hogy felfogja, amit mindenki más mond, akkor ezek szerint 2028ra megbuktatjátok végre Orbánt?
Orbán kormányt nem tudom megbuktatni. Nagyon kicsi vagyok ehhez.
2010 előtt is nagyon sokan mentek a " világ minden tájára ".
( kb 2 éve, egy ismerős, pár napja hallottam, ismerőstől, az egész családja vissza költözött. Férjem a volt munkatársa költözött vissza. 2 gyermeke is ezt az utat választotta ).
Egyik esetbe se tudom, a konkrét okát. Elég ha ők tudják, és később derül ki jól döntöttek - e
Se a kulcs szó, sem a leírás nem magyaráz semmit.
Kérdező, mondd már el hogy mit értesz "ezután" alatt.
4-
""""Már most is tele van.
Több tízezer vendégmunkás """
A vendégmunkás mióta migráns???????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!