A jövő hét végén rendezendő Pride-on a pedofilok jogaiért is fognak vonulni?
A Fidesz hozta be a 12 éves beleegyezési korhatárt.
Ők a pedofilok.
Eddig is azért tüntettek.
Ahelyett, hogy szépen kussban mennének a templomba, ahol érték van.
23. Elég nehéz nem hinni a hangban, hacsak nem vagy süket.
Annál nagyobb hülyeséget még nem hallottam, mint hogy a férfi nő legyen, és fordítva.
Férfi férfias, nő nőies. Ennyi van megengedve, ez a normális.
Férfi izmos, nő nem. Férfi nézi sörrel a meccset, nő főzi a vacsorát.
"25. Nem picsogok, megnézem a meccset sörrel. Ez a dolga egy férfinak."
Csak egy egy igénytelen, primitív ember vagy, szerencsére azért egy férfi és egy nő nem abban merül ki, hogy ki néz egy dögunalmas sportot egy hányadék piával, vagy hogy ki főz. :)
Szóval nem vagyok férfi mert hidegen hagy a foci és főztem vacsorát? Sőt, a párom még izmos is.
Na jó, mondjuk sört iszok időnként, de azt is csak ritkán.
"Férfi nézi sörrel a meccset, nő főzi a vacsorát."
- Ez a tipik magyar primitív világszemlélet. Még kb 30 év (egy generációnyi idő) és végre kihaltok. Szerencsére a fiatalabb generációk már sokkal tartalmasabban élik mindennapjaikat.
Egyébként én ismerek egy pedo győri "hetero" fideszes családapát, aki fontos gazdasági kulcsember, ezért tartják a hátát. Szépen meghúzogatja otthon időnként a kislányát, meg a kisfiát, az anyuka meg halálosan meg van fenyegetve. Szerencsére konkrétabbat nem tudok róluk, mert akkor lelkifurdalásom lenne, hogy bűnpártolásban veszek részt, de azért hihetetlen, mik mennek ebben az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!