Ukrajna szerint az OTP támogatja a háborút. Egyetértesz velük?
#9 - Segítek. Valamilyen rejtélyes oknál fogva Orbán az oroszok szekerét tolja. Egyedül az oroszok érdeke az EU szétzilálása, Orbán pedig ezen dolgozik. Bánat tudja, hogy miért, sose fogjuk megtudni.
Az ukrán kormány az országa túléléséért küzd, és igyekszik minnél több támogatót szerezni. Mivel a szép szó nem használ, és Orbán a jelek szerint orosz és háborúpárti, ezért nyomást próbál az országra gyakorolni, hátha így sikerül jobb belátásra bírnia.
A jogalap mindenestre az, hogy az OTP-nek van egy orosz leánybankja, amitől nem tud (nem akar?) szabadulni. Viszont nincs semmilyen szaknció az OTP ellen, az szabadon működhet Ukrajnában.
"#9 - Segítek."
Nem tudom, miben volt ez segítség, semmi újat nem mondtál.
"Valamilyen rejtélyes oknál fogva Orbán az oroszok szekerét tolja. (...) Bánat tudja, hogy miért, sose fogjuk megtudni."
Pontosan erre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy nem tudom, mire megy ki a játszma a magyar kormány részéről. Egyszerűen nem fér bele a fejembe, hogy mit akarnak elérni, mit profitál a Fidesz ebből az ámokfutásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!