Egyetértesz azzal, hogy magyar katonákat kéne Ukrajnába küldeni?
Figyelt kérdés
Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt úr mondta, hogy magyar katonákat kéne Ukrajnába küldeni. Egyetértesz vele?
2022. febr. 15. 14:06
1/26 Énnnnn válasza:
nem tudom mondott-e vagy megint fideszes kiforgatás, de nem értenék vele egyet
2/26 anonim válasza:
Természetesen egyetértek. Ebben az országban egyébként is borzalmas férfitöbblet van, sokkal több fiúgyerek születik, de több nő megy ki Nyugatra mert azokat viszik ki innen a jólétbe.
Ezért van maga az orosz-ukrán konfliktus is, gondolom ott is ez a helyzet. A magyar férfiállományt is meg kéne ritkítani.
3/26 anonim válasza:
Minek küldjünk katonákat egy diplomácialag számunkra semleges (vagy rosszabb) ország megsegítésére a sokszor erősebb ellenség ellen? Tudom, tudom, a “demokrácia”, az “emberiesség” és a “gerincesség” nevében biztos kevésbé lesz rossz kilőtt béllel haldokolni a -20 fokban.
4/26 anonim válasza:
Őt küldjük meg a bandáját, legalább lesz valami hasznuk golyófogóként.
5/26 anonim válasza:
Természetesen. Páváinkat be kell sorozni és frontszolgálatra vezényelni.
6/26 anonim válasza:
Mivel jelentős kettős-magyar állampolgár él ott, mivel közvetlen szomszédunk és mivel mindketten európai országok vagyunk, igen, egyet értek.
7/26 anonim válasza:
Sem a nyugat sem a jenkik nem fognak egy darab katonát sem küldeni maximum biztonsági őrnek álcázott zsoldosokat,akkor nekünk miért kellene támogatni egy magyarellenes rezsimet?
9/26 anonim válasza:
Alapvetően semmi keresnivalója nincs ott magyar katonának.
Bár a putyin régi agymenése, hogy szovjetunió egykori területeit újra Oroszország része legyen, és amilyen örült, ha tényleg lerohanja az ukránokat, nem fog meg állni.
10/26 anonim válasza:
Biztos nem mondott ilyet és nem kell küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!