Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz azzal, hogy...

Egyetértesz azzal, hogy magyar katonákat kéne Ukrajnába küldeni?

Figyelt kérdés

Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt úr mondta, hogy magyar katonákat kéne Ukrajnába küldeni. Egyetértesz vele?

[link]

2022. febr. 15. 14:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
7%

Társkeresőn napi 200 férfi ír egy átlagos nőnek...

Én örülnék ha a honfitársaim felét vagy még többet szétlőnék az oroszok ukrajnában, mert több nő jutna nekem. Én külföldön vagyok, szóval engem úgysem hívhatnának be.

2022. febr. 15. 14:28
 12/26 anonim ***** válasza:
89%

"nem tudom mondott-e vagy megint fideszes kiforgatás"

Nyilván kiforgatás, miért is közölné le a Magyar Nemzet normálisan a hírt?

A cikkben egyébként már normálisabban leírják, MZP arról beszélt, hogy mivel NATO tagok vagyunk, ha a NATO úgy dönt, hogy katonákat kell küldenünk Ukrajnába, akkor ennek a kérésnek eleget kell tennünk. Tehát nem azt mondta, hogy ő akar magyar katonákat küldeni, hanem azt, hogy NATO tagként kötelességünk teljesíteni a NATO kérését ezzel kapcsolatban is. Magyar katonák már vettek részt hasonló rendfenntartó missziókban afganisztánban is, meg más helyeken is a NATo-val közösen, tehát a magyar katonáknak van tapasztalatuk hozzá, és fel vannak készülve egy ilyen eseményre is. De ha valóban érdekel hogy pontoan miről beszélt MZP, akkor itt van a teljes videó:

https://www.youtube.com/watch?v=cwQcogOA1Zs

2022. febr. 15. 14:29
 13/26 anonim ***** válasza:
93%
EZ ok, csak azt nem értem hogy egy nem nato tag országba miért kellene nato katonákat küldeni?????
2022. febr. 15. 14:41
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
#13: NATO tag felvétele folyamatba (volt), ezért is indultak meg az oroszok.
2022. febr. 15. 14:53
 15/26 anonim ***** válasza:
29%
Az itteni válaszokból is qvára látszik, hogy mennyire nem érdekelnek valójában senkit se a kettős állampolgárok. Amikor szavaznak a fideszre, akkor jó nemzet vagyunk, de, amikor meg segiteni kellene nekik... á...
2022. febr. 15. 15:31
 16/26 anonim ***** válasza:
5%
Sehonnani bitang ember, ki most ha kell, halni nem mer. Kinek drágább rongy élete, mint az orosz elnök becsülete.
2022. febr. 15. 15:33
 17/26 anonim ***** válasza:
19%
Ilyen helyzetekben üt vissza, hogy bezárták a Lipót mezőn az elmegyógyintézetet.
2022. febr. 15. 16:16
 18/26 anonim ***** válasza:
Az a mi bajunk, hogy nem tanulunk a történelemből! 1848-ban Petőfiéket orosz kozákok tették el láb alól, a csatákban meg még mennyi hazafit. Voronyezsben is 200 ezren eltűntek, meghaltak. Ha komolyabbra fordulna a dolog, golyófogó lenne minden magyar.
2022. febr. 23. 23:32
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem. Semmi közünk hozzá. Ettől persze orbán is el fogja küldeni a magyar fiatalokat a vágóhídra, ha a NATO megparancsolja neki.
2022. febr. 24. 07:57
 20/26 anonim ***** válasza:
91%

13: magyar katonák vannak/voltak Afganisztánban, Irakban, Egyiptomban, Cipruson.

Melyik ezek közül a NATO-tag?

(egyik sem)

A Magyar Nemzet meg kiforgatja MZP szavait, mint mindig.

2022. febr. 24. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!