Egyetértesz azzal, hogy magyar katonákat kéne Ukrajnába küldeni?
Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt úr mondta, hogy magyar katonákat kéne Ukrajnába küldeni. Egyetértesz vele?
Társkeresőn napi 200 férfi ír egy átlagos nőnek...
Én örülnék ha a honfitársaim felét vagy még többet szétlőnék az oroszok ukrajnában, mert több nő jutna nekem. Én külföldön vagyok, szóval engem úgysem hívhatnának be.
"nem tudom mondott-e vagy megint fideszes kiforgatás"
Nyilván kiforgatás, miért is közölné le a Magyar Nemzet normálisan a hírt?
A cikkben egyébként már normálisabban leírják, MZP arról beszélt, hogy mivel NATO tagok vagyunk, ha a NATO úgy dönt, hogy katonákat kell küldenünk Ukrajnába, akkor ennek a kérésnek eleget kell tennünk. Tehát nem azt mondta, hogy ő akar magyar katonákat küldeni, hanem azt, hogy NATO tagként kötelességünk teljesíteni a NATO kérését ezzel kapcsolatban is. Magyar katonák már vettek részt hasonló rendfenntartó missziókban afganisztánban is, meg más helyeken is a NATo-val közösen, tehát a magyar katonáknak van tapasztalatuk hozzá, és fel vannak készülve egy ilyen eseményre is. De ha valóban érdekel hogy pontoan miről beszélt MZP, akkor itt van a teljes videó:
13: magyar katonák vannak/voltak Afganisztánban, Irakban, Egyiptomban, Cipruson.
Melyik ezek közül a NATO-tag?
(egyik sem)
A Magyar Nemzet meg kiforgatja MZP szavait, mint mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!