Miért ennyire rossz a tanárok szerint ez a statusztorveny ? Mi az ami ennyire zavarja őket?
Lassan 12 éve nincs hatalomban az ellenzék nem unalmas mar ez a Gyurcsányozas???
M tv mindig erről beszél mennyire korruptak az ellenzékiek.
De Szájer ugy Kalleta ugy Borkai ugy Vollner ugy hol kap visszhangot az állami tv ben.
Plusz előadja a bekegalambot aztán ő is megszavazta az összes szankciocsomagot. Már vagy 10 valahányszor.
Hozza be az aksi gyárakat ez szerintem nem feltétlen lenne rossz ha néhány gyárat hozott volna .
Én komarom megyei vagyok tudom hol van Ács hogy ebben a térségben nincs munkaero már az 100% itt aki dolgozni akar dolgozik akor honnan lesz több ezres munkaero ???
Sok a kérdés kevés a válasz
31.
Hát, ha szerinted a fos jobb, mint a szar az a te magánügyed, de nem lesz tény.
33.
Te meg idd a fost, az sokkal finomabb, egészségesebb. Főleg, ha már zöldes-barnás árnyalatot kap - "abba van a vitamin". Ínyencek szegfűvel ízesíthetik.
"Főleg, ha már zöldes-barnás árnyalatot kap - "abba van a vitamin". Ínyencek szegfűvel ízesíthetik."
Amugy a sok gyakorlas kozben szerzett rutinodnak koszonheto, hogy ennyire jaratos vagy a szareves inyencsegge fejlesztese teren?
35-36
Ti vagytok lelkes pártkatonák, nem én. Én szarok rátok, amit ti jókedvűen el is fogyaszthattok. Orbán is szarik rátok, és Gyurcsány is. Miért olyan nehéz ezt megérteni és vakon hinni, hogy "Majd az XY politikus meg párt, aztán... hujujj! Sőt hajajj!"
Origon baromságokat írnak mindig.
Igen, 24 óra. Már ha minden rendben megy. Ha nem, mert mondjuk tanárhiány van (és ki gondolná, hogy lenne tanárhiány?), akkor átvezényelgethető összevissza az országban, tökidegen településre, ismeretlen diákok és tanárok közé, heti 48 órában. Ugyanazért a pénzért! Hoppá, máris nem hangzik olyan jól a buli, igaz? Csak épp ezeket az apróságokat az Origo (hogy, hogy nem) elfelejti leközölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!