Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor a csodálatos...

Most akkor a csodálatos nemzeti kormányunk a folyószámlán lévő pénzt is megadóztatja?

Figyelt kérdés

Vagy csak a betèteket és egyéb befektetéseket?

Ki mit csinál most a bankban tartott pènzèvel?

Mégis csak jobb a párnacihában tartani a pénzt? Vagy külföldi bankba tegyem?

#FIDESZ #bank #pénz #tartalék #Sarc törvény
2023. júl. 3. 19:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
74%

↑ 7-es komment (2023. júl. 3. 20:39)

Észre sem vetted, hogy sok-sok év óta van kamatadó? A betétek kamataira is. E hónap 1. napjától növekszik a mértéke: szociális hozzájárulás néven további összeget vonnak le. Így csaknem megduplázódik a levonás: a 15%-os kamatadóhoz jött 13% szociális hozzájárulás.

2023. júl. 3. 21:39
 12/28 anonim ***** válasza:
#8 azzal kitörölheted.
2023. júl. 3. 22:43
 13/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, az nem gond, hogy a pár millód elvesztette az értékének a harmadát az elmúlt 1,5 évben? Ha élelmiszerben számolunk, akkor pedig a felét sem éri. mint tavaly
2023. júl. 4. 06:48
 14/28 anonim ***** válasza:

Jézusom.

Mit fostok ennyire a haláltól?

Még bunker meg kút meg mittudom én..

Menj el moziba a családdal.

Éld az életed mert ha véga akkor vége.

Ésa vége úgyis az lesz, hogy vége.

Érted?

Én már nagyon régóta nem gyüjtögetek.

Ami tetszik megveszem, használom, élvezem.

Nincs értelme kuporgatni, agyalni.

Aki 20 évvel ezelőtt összegyüjtött 2-3 milliót mára vehet belőle egy doboz gyufát.

Jó ez túlzás de akkori az akkori 10 év kuporgatása seholsem térült meg.

Házat ha veszel falun abból tudsz valami pénzt csinálni talán mert jövőre már csak ott lesz csok.

De ez is csak talán.

2023. júl. 4. 07:43
 15/28 A kérdező kommentje:
11es, természetesen észrevettem. De gondolom te is értetted a kérdésem, a jelenlegi helyzet miatt...
2023. júl. 4. 10:10
 16/28 A kérdező kommentje:

14es ezt a bunker, meg halál félelem témát nem én hoztam fel! Csupán a megtakarításomat szeretném biztonságba helyezni hogy az infláció ne egye meg vagy a drága kormányunk ne férjen hozzá.

Tisztában vagyok azzal is hogy kevesebbet ér... Lett egy házam úgy hogy pár milliót tudok hová költeni/befektetni. De a maradék jó lenne ha tartaléknak megmaradna.

2023. júl. 4. 10:14
 17/28 anonim ***** válasza:

Az a hozzászólóknak szólt.

A második felében a írtam, hogy talán ha faluban veszel házat akkor valamit tudsz belőle bizniszelni.

Ha pénzt akarsz tartani akkor széf.

Valamennyi Ft és a többi külföldi stabil valuta.

Mondjuk Svájci frank vagy nem tudom mi az ami stabil utána kell nézni.

2023. júl. 4. 10:25
 18/28 anonim ***** válasza:
60%

Megfogod és euróba teszed, azuntán nem kell befektetned, ha nem akarod. A kormány 425 forintot euróval számol, ha 375-nél beteszed a pénzed euróba, akkor ez 13%-os haszon lesz, amit nem adóztatnak.

"fúrassál kutat"

Hajlandó vagyok fizetni a videó felvételért, ahpé egy panel lakásban laksz és kutat furatsz a padlóba.

"Olvastam egyszer egy szerb srácnak a blogját, akinek a lakhelyét 1 évre körülzárták az ellenséges csapatok"

Tényleg releváns lehet, amikor rakétákkal vívják a háborút. Biztos megvédene téged is egy extra öngyújtó és gyerta, amikor telibetalálja a házad egy bomba

"Én a ciha módszerben hiszek, természetesen nem forintban."

Munkahelyeden vagy, kitör a háború, menekülnöd kell. Te még hazamennél a pénzért, amibe lehet, hogy belehalsz?

És akkor nem csak háború, de tűz eset, gázrobbanás, egyebek. A bankok ilyen szempontból megbízhatóbbak. Mondjuk én is inkább külföldi tulajdonú bankot használok.

2023. júl. 4. 10:43
 19/28 anonim ***** válasza:

Egyikőtöknek sincs pénz. Ki vagytok égve és féltek.

Külföldi bank persze, mikor idegen nyelvet nem beszélsz.

Volt egy süket ismerősöm az "magyarázta" hogy fegyvereket meg aranyat ás el, meg mindig fullra tankolja a kocsit és ha 5l elfogy megy tankolni.

Mondtam neki, h hát az a baj, h álmába nem hallja meg ha jönnek a fosztogatóm. Vagy egy fosztogató csapat bekeríti és nem hallja meg, hányan jönnek és leütik.

Aki itt írta, h nagy raktározó azt beleznék ki elsőre a lerakata miatt a saját ismerősei vagy ha azok nincsenek akkor a fosztogatók vagy az ellenség.

Elképzeltek valamit, de elszáll majd mint gólya a fészekből.

Mentek 1. re az elkenség táborába cumizni. Ennyi.

Semmi kapcsolatotok, semmi rangotok, semmi valaódi tőke vagy értékes szellemi tudás. De azért itt okoskodtok

2023. júl. 14. 23:27
 20/28 anonim ***** válasza:

18-as, nyilván a körülzárják a várost az nem azt jelenti, hogy mindenkinek a házát rakéta éri. A balkáni háborúban volt ez, nem is volt olyan rég, bár szerintem te még tervben sem voltál. Ne legyél korlátolt, mert nem mindenki hal meg. Van, aki csak nem jut kajához, vízhez, nem tud elmenni stb. A te videójátékokon, meg youtube videókon pallérozott elmédben a háború az olyan, hogy ledobják az atomot, jön a nukleáris tél, meg egyébb f@szságok,amiket a videókban láttál😂.

És akinek nem találja telibe a házát a bomba?

Hajtogatod a magadét, közben meg irrelevánsnak nevezed azt, aki 1 évet túlélt egy körülzárt városban szerbiában. Kíváncsi lennék te meddig bírnád. A magadfajta szokot behugyozni, meg sokkot kapni, minden háborús filmben van egy ilyen karakter😂.

Voltál katona, 10-es?

2023. júl. 15. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!