Most akkor a csodálatos nemzeti kormányunk a folyószámlán lévő pénzt is megadóztatja?
Vagy csak a betèteket és egyéb befektetéseket?
Ki mit csinál most a bankban tartott pènzèvel?
Mégis csak jobb a párnacihában tartani a pénzt? Vagy külföldi bankba tegyem?
Kérlek mond, hol bankolsz, és hány millió van a folyószámládon, hogy a KAMATRA kivetett plusz adó pár forintnál többet jelentsen?
Mert Csányiék az én folyószámlámra minimális, kb nulla kamatot fizetnek.
Az már egy teljesen más tészta, hogy az egyéb megtakarításaim kamatját csúnyán megsarcolják. De szerintem félre érted az új adót. Nem a megtakarításodat, hanem annak a kamatját adóztatják. Így is szemétség, de azért nagyon nem ugyanaz.
olyan cuccokat vegyél, ami korlátlanul, 10+ évig eláll, és ha elmarad a nagy villanás, később feltudod használni. Én pl a covid elején vettem egy vagon budipapirt, mondhatni én voltam az a bunkó, aki miatt hiány lett a városban belőle. Miután életben maradtam, elgondolkodtam, hogy volt-e értelme a dolognak, hogy tíz évre bevásároltam belőle, aztán arra jutottam hogy befektetésnek se volt utolsó, mert már négyszeres áron kapható.
Már a covid legelején betáraztunk. Tartós élelmiszerekből, konzervekből, gabona félékből, budipapírból stb. Több ládányi van elrakva. Minden le van vákuumozva. Elöször a fagyasztóba pár napra a lisztet, rizst, ilyesmit, aztán vákuum zacskó, az a jó erős fajta.
Olvastam egyszer egy szerb srácnak a blogját, akinek a lakhelyét 1 évre körülzárták az ellenséges csapatok. Tanulságos volt. Mindent betáraztam, amit ő javasolt, kivéve a fegyvereket nyilván. Amúgy ők egy vadászpuskával kezdék. Mostanra 5,vagy 6 különféle fegyvere van, mindhez 2-2000 lőszer. Azt írta, hogy megölnek a kajáért, vagy bármiért, amit megkivánnak mások. Jó tippeket adott a cserekereskedelemre. Az elem, a gyertya, a szappan, az öngyújtó, cigi, alkohol, ezek nagyon sokat értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!