Bevándorló ország lesz Magyarország és nem mérgesek az emberek Orbán Viktorra, aki megszegte a választási igéreteit?
2023. júl. 3. 18:47
11/18 anonim válasza:
Mutasd ezeket a pontokat! Mutasd meg ezt a programot. Ne a plakátokat!
12/18 A kérdező kommentje:
. pont ... pont
itt is van egy pont
2023. júl. 3. 19:36
13/18 anonim válasza:
Látod barátom, tájékozatlan vagy és ideköpködöd, amit nem tudsz. Nem ártana picit felkészülni abból a témából, amit te vetsz fel.
14/18 A kérdező kommentje:
Tévedsz, nem vagyok a barátod.
Én a kérdező vagyok, jogom van tájékozatlannak lenni.
Hol kellene felkészülni, ha nem itt? Hiszen ezért van az oldal. Ajánlom, hogy tájékozódj az oldal szabályaival kapcsolatban, mielőtt kommentelsz.
2023. júl. 3. 19:43
15/18 anonim válasza:
15: "Egy sima ostoba fajankó vagy, aki ha nem tud érvelni, akkor személyeskedik. Nem tartalak az ellenségemnek, csak egy sggfej pcsnek, aki idejár kiverni a farkát."
Dicséretes önkritika!!!
Tisztelem azokat a válaszolókat, akik ilyen nyíltan felvállalják a hülyeségüket!
16/18 anonim válasza:
14-
""Én a kérdező vagyok, jogom van tájékozatlannak lenni.""
Így igaz! És hülyének lenni is jogod van! Szabad országban élünk!
17/18 A kérdező kommentje:
Most, hogy megbeszéltük, hogy mihez van jogom, akár visszatérhetnénk a kérdéshez is.
2023. júl. 4. 10:01
18/18 anonim válasza:
Melyik ígéretét NEM szegte meg Orbán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!