Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez az új pedofilbotrány...

Mi ez az új pedofilbotrány most Jámbor András körül?

Figyelt kérdés

Nem néztem híreket most pár hétig és a kormánypárti sajtó hangos ezektől a hírektől. Valaki összefoglalná, mi történt? Az antifával állítólag szövetkező szikrás csaj valami pedofilbotrányba keveredett?

[link]

2023. júl. 3. 13:12
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
59%

"még tőled is gyenge."

Figy, értem, hogy jól pofáraestél, de ezzel most sajnos együtt kell élned. Ráadásul a következő válaszoló is engem erősít meg.

Remélem nekik is elmagyarázod azt, amit nekem, hogy nem fakenews, mert szerinted lehozta a telex 😁😁😁😁

Év pofáraesése 😁😁😁😁

2023. júl. 3. 21:14
 32/44 A kérdező kommentje:

"Azért az komoly, hogy fideszes módjára védik a pedofilokat baloldalon is.

Hírekben nem szerepel stb.."

Persze, hogy nem szerepel, de a 444 se a Telex nem számolt be róla. Ő kutyájuk kölke, így a pedofília is más megvilágításba kerül. Ennyivel jobbak ők a kormányoldalnál.

2023. júl. 3. 21:14
 33/44 anonim ***** válasza:
35%
Na várj, mert most a két okos nagyon összetalálkozott, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle 😂😂😂
2023. júl. 3. 21:16
 34/44 anonim ***** válasza:
41%
A Jámbor-bérencek nagyon védik a mundért.
2023. júl. 3. 21:54
 35/44 anonim ***** válasza:
32%
Minden hónapra jut kb egy iylen aktuális pedofilbotrány.
2023. júl. 3. 22:37
 36/44 anonim ***** válasza:
72%

A Szikra Mozgalomnak semmi köze nem volt a februári támadásokhoz, a csajt a nyomozóhatóság nem bizonyíték hiányában mentette fel, hanem a "bizonyítékok árnyékában egyértelmű volt hogy nem vett részt", nem "szövetkezett" semmilyen antifával. Emlékeztetnék minden kommentelőt itt, hogy a nagy bizonyíték egy facebook like volt a nyomozók által.

[link]

Az hogy az élettársa gépén mit találtak az már nem tudom hogy köthető Jámborhoz, csekkolja le a mozgalmának tagjainak minden rokonát/ismerősét? Még a rendőrségnél sincs ekkora háttérvizsgálat :D

És ha már rendőrség: az egész antifa lejáratást megnyerte Jámbor, erősen jött ki belőle, hiszen kiderült hogy ártatlanul zárták be egy aktivistáját, ami nagy égés az egész igazságszolgáltatásnak. Aztán semmiből kiderül hogy az ismerős ismerőse a Sátán. Aha, és az én nagypapám is kulák volt az AVH szerint mert jóban volt a helyi földesúrnak a fiával Szabolcsban, és kisöpörték a sezlonyból is a búzát. Láttuk már ezeket a módszereket. Akárki tesz akármit egy HDD-re, főleg egy rendőrségen ahol a leszerések után az "minőség" biztosan csökkent.

És Jámbortól azért fél ennyire a rendszer mert az elmúlt 1 évben ténylegesen dolgozott és nem csak a fizetését vette fel mint az ellenzéki képviselők nagyrésze. Azért ismeritek a nevét egyáltalán.

2023. júl. 4. 10:01
 37/44 A kérdező kommentje:

#36 azért aranyos, hogy a Mércéről hozol "hiteles" forrást, de akkor álljon itt egy cikk az ellenoldaltól is:

[link]

Az, hogy Jámbor erősen jött ki az antifa-ügyből legfeljebb te érzed így meg a köreid, a neve elég erősen összefonódott az erőszakos szélsőlibsi fellépéssel és nem alaptalanul.

Amúgy milyen eljárás az, hogy ahol az alapján mentik fel a szervezéssel vádolt Dobost a vádak alól, hogy a pedofil, szintén mozgalmista élettársa alibit biztosít neki? :D Itt valamit nagyon benéztek a hatóságok.

Igen, Jámbortól tényleg nagyon félhet a rendszer, aki úgy dadog és selypít mint egy óvodás, és nettó kommunista elveket hirdet. Tényleg recseg-ropog a NER.

2023. júl. 4. 10:24
 38/44 anonim ***** válasza:
26%

#37 nettó kommunista elveket a fidesz, és rajongói vallanak, lásd államosítások, állami árszabás, állami hurrapropaganda, "örök megbonthatatlan szovjet-magyar testvériség", stb.

A fake news linkjeiddel semmit sem érsz, az elvtársaidon kívül senki sem fogja megnyitni, max az aki a helyeigazítási pert indítja.

2023. júl. 4. 10:51
 39/44 anonim ***** válasza:
81%

"Amúgy milyen eljárás az, hogy ahol az alapján mentik fel a szervezéssel vádolt Dobost a vádak alól, hogy a pedofil, szintén mozgalmista élettársa alibit biztosít neki"

OP, ajánlom az "aranyos" mérce cikket olvasásra, itt a lényeg:

„Egy megszüntető határozat érkezett a rendőrségtől, aminek az a jogcíme, hogy nem a gyanúsított követte el a bűncselekményt.”

Persze értem hogy csak ismételgeted, amit tegnapelőtt a szádba adott a Magyar Nemzet. Vagy lehet te magad írtad a cikket, amilyen féreg kommenteid vannak! :D

Hát néha dadog és selypít, nem szónokolni tanult 10 éves kora óta mint a sok másik politikus akinek már a szülei politikusok voltak, és napot lopni mennek be :D Éppen ez a szimpatikus benne! Szarik bele, megy előre és csinálja! OP vegyél példát róla és menj te is dolgozni valami jobbért!

2023. júl. 4. 10:53
 40/44 A kérdező kommentje:
#39 látom te már példát vettél róla pedofilmosdatás terén.
2023. júl. 4. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!