Vitézy Dávidot miért vetette ki magából a rendszer?
Figyelt kérdés
Az ő tehetségét még ellenzékiként is elismertem, azon kevés kormányoldali szereplők egyikének tartottam, akinek a tevékenysége hasznos volt. A kormány miért nem becsülte meg?2023. júl. 2. 23:19
11/19 anonim válasza:
A fidesznek bólogató kutyák kellenek államtitkárnak, akik megfelelő beleéléssel tudják hirdetni az aktuális pártpropagandát. A szakértelem vagy ahhoz hasonló dolgok teljesen feleslegesek, sőt káros mellékhatás lenne, úgyis az lesz amit Vitya, Tóni meg Árpi kiagyalnak. A legfontosabb a pénz leghatékonyabb kivétele mindenből. A beruházások olyanok legyenek amelyek csak azért drágábbak, vagy bonyolultabb műszaki megoldásúak, hogy többet lehessen tolvajlani belőle. Már az sem számít, ha az országot árusítják ki a kínaiaknak, az eddig szentnek hirdetett termőföld is eladó már ha Garancsi cége építhet rá giga akksigyárat így az EU-pénzek megvonása idején, jó a kínaiak pénze is. Hazaárulás, rabló tolvajlás megy. De a lényeg, hogy Magyarország előre megy, nem hátra, a gáz ára pedig azért sokkal drágább nálunk mint bármelyik másik európai országban mert Ukrajna megtámadta Oroszországot, és egyébként is mindenről a dollárbaloldal tehet meg a 100 éves Soros.
12/19 anonim válasza:
Mert használta az eszét, sajnos ha valaki a közjót nézi már kiveti a rendszer, ahogy te fogalmaztál. Számomra ez borzasztóan nyomasztó ha csak arra gondolok, hogy ilyen körülmények között kell majd élni, dolgozni.
Vitézy Dávidot egyébként nagyon jó szakembernek tartom, szerintem emberileg is nagyon helyén van, hittem benne a közlekedés területén, remélem még lesz alkalma bizonyítani.
21F (ezt csak azért írom, mert itt vagyok fiatalon, és ha a jövőre gondolok akkor engem szorongással, aggodalommal tölt el, hogy a hatalomra mennyire éhes egyénekre van bízva minden...)
13/19 anonim válasza:
Túl értelmes, túl szakmai volt, saját önálló véleménnyel. +Igaz, hogy nagyon drága, de legalább értelmes, a lakosságnak előnyös projektekre akarta költeni azt a pénzt, amit egyébként mindenféle baromságra is el lehet verni, vagy simán ellopni.
14/19 anonim válasza:
Vitézy Dávidka Erdős Péter unokája, a milliárdos csemete, akit középfokú végzettséggel mindenhová benyomtak.
15/19 anonim válasza:
A tervek amiket előadott soha nem valósultak volna meg, kb csak a tervező havernak hoztak pénzt. Amiből gondolom a dávidka is maximálisan részesült.De a választások eltött be kellett pár kamu tervet dobni, mint a 350 km es szupervonatot vagy a közlekedési múzeum építését.
16/19 anonim válasza:
#15 Épp az a felháborító, hogy a nagyon hasznos tervezett fejlesztések nem fognak megvalósulni. De igazad van, végül is jók lesznek még újabb 50 évig az NDK-s HÉV szerelvények, a Nyugati pu. berendezései is kibírnak újabb 100 évet...
17/19 anonim válasza:
Azok a tervek amiket előadott soha nem voltak a megvalósítható szinten.Nem is ez volt vele a terv, hanem a pénzek eltüntetése a haveroknak akik összedobták.Amig ő volt a neki létrehozott bkk igazgatója se nagyon cseréltette le a hév szerelvényeket.De gondolom csont nélkül elhitted, hogy szuper vonaton fogsz utazni bp-bécs között ,meg a többi látványtervet is
18/19 anonim válasza:
Látom itt többségében vannak a dávidka rajongók akik minden kamu tervét csont nélkül elhitték, hogy az meg fog valósulni.
19/19 anonim válasza:
Milyen jó, hogy már nincsen 3 as busz, mert régen mindig összekevertem a 3 as villamossal és a 3 metróval is.Illetve nagyon jó, hogy végre egy chipkártyás jegyrendszer van pesten amit bevezettek.Meg a közlekedési múzeum is mennyire jó ahol felépült és már évek óta látogatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!